Pluspunten
Duidelijke website. Kon de spullen die ik nodig had snel vinden. Spullen werden snel geleverd.
Indien je zegt dat voor 20uur besteld de volgende dag in huis dan moet het toch zeker in de winkel mogelijk zijn!!
Pluspunten
Gewoon zoals het hoort, onderdelen besteld en op tijd gekregen.
Eerste bestelling verliep zeer goed.
Pluspunten
Niets op aan te merken! Prijzen onderdelen zijn wel hoog. Verzendkosten ook hoog.
Pluspunten
Snelle levering, fijne website.
VerbeterpuntenOp de computer is de website beter toegankelijk dan mobiel.
Pluspunten
Helemaal tevreden over Europarts. Het benodigde onderdeel werd snel en veilig verpakt afgeleverd. Top!
Pluspunten
Alles was perfect geregeld.
VerbeterpuntenZijn er niet.
Pluspunten
Goede communicatie en levering.
VerbeterpuntenDeskundigheid. Maar hoe kun je dat zeggen na 1 keer bestellen. Nu toevallig niet meteen het goede gehad, maar de volgende keer kan het zomaar het goede onderdeel zijn natuurlijk.
Pluspunten
gemakkelijk mijn artikel gevonden . s'avonds om 21u besteld en de dag erop s'middags al geleverd.
Pluspunten
Zeer snelle levering zoals beschreven op de site.
VerbeterpuntenZoekfunctie was voor mij niet direct helemaal duidelijk maar ik ben er toch uitgekomen
Pluspunten
Tevreden over Europart. Al meerdere keren heb ik hier een onderdeel voor mijn koelkast besteld. Zelfs de kleinste onderdelen kon ik bestellen. De laatste keer heeft Europart me zelfs verbaasd omdat de bestelling de volgende dag al werd bezorgd. Grote klasse.
Pluspunten
doet wat het belooft!
Verbeterpuntenwat (betere) instructies voor het zelf in- en uitbouwen van componenten?
Pluspunten
zeer snel geleverd, vrijdagmiddag besteld zaterdag geleverd ga zo door
Pluspunten
Zeer snelle levering, aangeprezen eigen product past perfect in toestel zoals omschreven.
Pluspunten
Onderdeel snel gevonden on webside. en snel geleverd al de volgende dag
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik had mijn producten om 22.15 besteld. De volgende dag kwamen ze om 11.30 binnen! Top!!
VerbeterpuntenNiets.
Pluspunten
snelle levering, zelfs rond de feestdagen de volgende dag in huis!
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.