Pluspunten
Duidelijk
VerbeterpuntenRetour kosten op klant, dat kon ik nergens zo snel lezen. Nu heb ik retour verzonden, maar zal niet een nieuwe bestelling plaatsen, want als dit onderdeel weer niet pas, kost het mij teveel geld!
Pluspunten
Makkelijk bestellen, snelle levering in winkel, goed te vinden.
Pluspunten
In de vroege avond op zondag besteld en op maandag de bestelling al ontvangen
Pluspunten
Zeer snelle levering van het juiste onderdeel.
VerbeterpuntenPrijzig
Pluspunten
De snelheid en afhandeling.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Europart is de ultieme hulp die je nodig hebt bij kapotte onderdelen. Super website, extreem veel keuze, en super snelle levering. Een webshop waar andere webshops een voorbeeld aan kunnen nemen.
in orderbevestiging staat dat een onderdeel niet op voorraad is, Het andere onderedeel wat wel op voorraad is wordt pas verzonden als de order compleet is in tegenstelling tot de orderbevestiging waarop staat dat het twee leveringen zullen worden.
Pluspunten
Bestelling zou eerst via een winkel worden geleverd echter dit duurde wat langer dan verwacht. Na informeren is de bestelling kosteloos naar huis verzonden, waar het de volgende dag werd bezorgd. Top dus!
Pluspunten
Exact het juiste deel en bijzonder snel geleverd.
Pluspunten
Snelle levering van het juiste artikel met goede compatibiliteitsweergave
Pluspunten
Hele goede service en het goede onderdeel geleverd top
VerbeterpuntenWeet ik niet
Pluspunten
Snelle levering, veel beschikbare artikelen, snel gevonden, makkelijke bestelprocedure
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Pluspunten
Ik kon heel gemakkelijk het onderdeel vinden bij het type-nummer van het product wat ik nodig had.
Pluspunten
Goede website: vrij snel het juiste artikel met check of het past op bestaande product.
VerbeterpuntenGa zo door
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.