Pluspunten
Perfecte telefonische hulp
VerbeterpuntenGeen
Verbeterpunten-
Pluspunten
dit bedrijf levert de onderdelen die ik nodig heb ook al zijn ze moeilijk te vinden. prima
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
met het beschrijven van het onderdeel konden jullie het bestelnummer vinden, wat ik niet kon vinden. Was fijn.
Pluspunten
Snelle service !
Pluspunten
Fijne gang van zaken, snel geregeld, goed bereikbare winkel
Pluspunten
Goed en makkelijk besteld en afgehaald.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alle lof voor dit bedrijf, de snelheid van aankomst van je bestelling (die je niet voor niks nodig hebt) is fantastisch. Hierdoor kun je je apparaat (in ons geval de wasdroger) weer snel herstellen waardoor je het weer kunt gebruiken.
Donderdag besteld. Zou dus vrijdags geleverd worden. Het kwam pas zaterdag!!! Toen waren de werklieden niet aanwezig dus wachten tot maandag voordat het bevestigd kon worden.
Pluspunten
Perfecte service, geen enkele opmerking! Het juiste onderdeel gemakkelijk teruggevonden. De volgende dag werd het geleverd. Top!
Pluspunten
Goede service alhoewel wij nog in business zijn voor het juiste artikel. Het uniforme onderdeel pastte niet.
VerbeterpuntenRetourzending kost mij € 6,90 terwijl het bestelde artikel € 14,00 kost. Zonde dus als het artikel niet past. Retour zou gratis moeten zijn!
Pluspunten
Correcte informatie en snelle levering!
Pluspunten
keurig verpakt en snelle levering
Pluspunten
Goede en snelle service en levering.
VerbeterpuntenNiet ontdekt.
Kreeg verkeerde onderdeel binnen. Na melding via de mail aan de klantenservice. Erg vriendelijke reactie via de mail maar geen oplossing.
Pluspunten
Website is duidelijk en makkelijk in gebruik. Veel op voorraad en snelle levering.
VerbeterpuntenNvt
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.