Pluspunten
Goede prijs en zeer snelle levering
Mail instellingen kloppen niets van. Mijn partner kreeg ook een mail van mijn bestelling. Op een compleet ander mail adres dan wat ik heb gebruikt. Niet handig als het om een kado gaat!!adres gegevens en mail gegevens zijn niet hetzelfde.
Pluspunten
Na uitgebreid overleg over mijn wasmachine euvel is goed uitgelegd welk onderdeel ik moest bestellen en hoe te vervangen. Erg vriendelijk en ervaren uitleg ontvangen (zelfs beter dan de info van Miele)
Pluspunten
Heldere informatie op website om goede onderdeel te bestellen. Bestelproces gemakkelijk en snelle bezorging.
VerbeterpuntenVooralsnog geen.
Pluspunten
Super snelle levering, binnen 19 uur geleverd, onderdeel vervangen en mijn Siemens combimagnetron werkt weer 100%. Mijn adres voor onderdelen.
Pluspunten
Heel groot assortiment, goede zoek mogelijkheden. Snelle levering
VerbeterpuntenKleine, niet kwetsbare onderdelen zouden beter per briefpost verzonden mogen worden. De verzend kosten zijn soms hoger dan de waarde van het onderdeel wanneer het als pakket verzonden word. Ook makkelijker vanwege niet thuis hoeven te blijven voor de bezorging.
Pluspunten
Snelle levering voor een mooie prijs
Pluspunten
Snelle levering... Op zondag gestuurd.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Product snel en netjes geleverd.
VerbeterpuntenProduct was alleen te vinden met productcode. Het ging hier om een specifieke storing in een wasmachine. Als je zou zoeken naar die storingscode op Google was het handigst geweest als je het onderdeel zou kunnen vinden. T ging om een E4 storing bij Pelgrim wasmachine. Gaat om een motorstoring (koolborstels op)
Pluspunten
Ruim assortiment. Ook wat niet op de site staat. Snelle levering dichtbij huis.
VerbeterpuntenExpert doorkijkje in de databases van leveranciers. Tonen van onderdelenlijsten en exploded views van apparaten.
Pluspunten
zeer snelle verzending
Pluspunten
Ben zeer tevreden over dit bedrijf !
Pluspunten
Bij het bestellen stond een timer wat aangeeft als je voor de countdown besteld heb je het morgen in huis. Ik was ruim op tijd. Vervolgens kreeg ik dagen later een mail dat het artikel is verstuurd. 2 dagen later was in de winkel om het af te halen en het was er niet. Naast een dikke week krijg ik mail dat het in de winkel ligt. Het is maar dat ik het al betaald anders liet ik het liggen. Ik ga het retour sturen want ik het inmiddels uit Engeland besteld en het al afgeleverd. Nu heb ik er 2. Dit bedrijf doet valse beloftes over voorraad en levertijden.
VerbeterpuntenIs niet zo moeilijk. Als je het niet op voorraad hebt moet je het aangegeven en liegen tegen klanten.
Pluspunten
Kan ik niet geven 2 dingen besteld beide niet goed. Kosten voor retour iedere keer 6.95
VerbeterpuntenDe webshop beter inrichten zodat je ook een artikel krijgt die juist en past bij het apparaat no
Pluspunten
Makkelijk overzichtelijk website , onderdelen goed te vinden beschrijving klopt. Levering vlot. Geen klachten.. Zou zeker weer van Europart bestellen als het nodig is.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.