Pluspunten
Goed te vinden en snel geleverd
VerbeterpuntenVerzendkosten bij Parts is vaak relatief hoog. Wil ook wel ophalen bij afhaalpunt in de buurt als het daardoor goedkoper kan
Pluspunten
Super, verzending snel en juist op afspraak.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snel besteld, snel geleverd en op de vraag die ik had is snel een antwoord gegeven zodat ik door kon met bestellen
Verbeterpuntengeen, ga zo door
Pluspunten
Altijd goed advies en bijna alles op voorraad. Wilde eerst via philips bestellen maar die kon deze onderde len niet leveren, sterker nog ze verwezen mij zelf naar europart. Al vaker onderdelen bij europart besteld en altijd goed geholpen.
Pluspunten
Zeer duidelijke internet site en komt meteen duidelijk over met alle voorwaardes. Ook de communicatie via whatsapp ging super. Snelle levering besteld..volgende dag in huis.
Pluspunten
10+++
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goede website, gemakkelijk om het gezochte onderdeel te vinden. Zeer snelle correcte aflevering van het juiste onderdeel op het beloofde tijdstip. Prima bedrijf.
Pluspunten
Europart levert snel en netjes af.
VerbeterpuntenDe verzendkosten zijn dan wel geen 7 euro, maar toch is een bedrag van 5 euro voor een onderdeel van 20mmx20mmx5mm een beetje overdreven. Dat had niet in een doos gehoeven en had in een bubbelenvelop niet misstaan en kon het voor een postzegel verzonden worden.
Pluspunten
Onderdeel makkelijk te vinden op de site,prijstechnisch oké en snelle levering. Bovendien waren de onderdelen voor mij prima! Bedankt!
Pluspunten
Super snelle levering!
Pluspunten
heb gevonden wat ik zocht en snelle levering. Vaatwasser doet het weer.
Pluspunten
Snelle levering van het juiste product.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
alles geleverd de volgende dag, prima communicatie per mail
Pluspunten
Snel en efficiënt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Perfecte en snelle levering, goede communicatie.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.