Meer informatie
Pluspunten
Goede en duidelijke webshop
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, groot assortiment op voorraad
Pluspunten
Al het eea besteld bij Europart.
VerbeterpuntenIk kreeg de laatste keer de verkeerde koolborstels voor een miele stofzuiger.
Pluspunten
zeer snelle en correcte levering
Pluspunten
Groot aanbod, voldoende duidelijke informatie, levering volgens afspraak.
Pluspunten
Kan ik helaas niet vinden vanwege de negatieve punten hierna gemeld.
VerbeterpuntenJammer dat artikel niet compleet werd geleverd. Ik heb zelf bijpassende schroeven moeten regelen wat in mijn geval bijzonder lastig was, vanwege het feit dat ik midden in een verhuizing zit en al mijn spullen even ontoegankelijk zijn. Ook jammer dat bedrijf wel schroeven kon bestellen voor enkele euro's per stuk, terwijl dat slechts 2 dubbeltjes handel zou zijn. Verbeterpunt: Het zou service geweest zijn de bijpassende schroeven GRATIS na te zenden.
Pluspunten
Zeer snelle levering van het juiste onderdeel
Pluspunten
Zeer eerlijk
Pluspunten
Prima, artikel goed te vinden, makkelijk te bestellen, zeer snelle bevestiging en even spoedige bezorging. Fijn dat ik op de hoogte van de gang van zaken werd gehouden.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snel, uitgebreid, betrouwbaar.
Pluspunten
Snelle levering, niet duur
VerbeterpuntenVerzendkosten
Pluspunten
Zetten een extra stap voor de klant Klantgericht Zeer snelle communicatie
Pluspunten
veel op voorraad en snelle levering
Pluspunten
Snel goed geleverd
Pluspunten
Persoonlijke offerte gemaakt voor iets dat jullie (en andere aanbieders) standaard niet meer op voorraad hebben, fijn!
Pluspunten
Van alles is hier te vinden
Pluspunten
Alles goed gegaan, terwijl ik eerst mijn twijfels over had
Pluspunten
Snelle levering top
VerbeterpuntenGeen,vooral doorgaan zo
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.