Pluspunten
Snelle correcte levering
Pluspunten
Voor mij alles perfect, duidelijke website, makkelijk te bestellen, snelle levering en heldere communicatie via email. Verder betaalde ik hier voor hetzelfde product 50% minder dan bij een andere webshop.
VerbeterpuntenTip: ga zo door.
Pluspunten
Pluspunten
Zeer duidelijke omschrijving en foto's van de producten.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
In alle aspecten snelheid van behandeling, afhandeling en levering.
Pluspunten
Know how bleek tot 4 maal toe goed te kloppen.
VerbeterpuntenMaar als de levertijden lang zijn, geen communicatie waarom. Alleen dat het langer duurt en ik zo nodig geld teruggestort krijg. Ik heb het onderdeel gewoon nodig. Accepteer wel een langere levertijd maar vertel AUB waarom het zo lang duurt.
Pluspunten
snel de goede onderdelen in huis
Pluspunten
Voldoet aan de
Pluspunten
Buiten het w-kend snel antwoorden! Bij twijfelen helpen ze u echt chapeau!
VerbeterpuntenVind het echt niet kunnen extra % bijbetalen voor bancontact , Visa, masterkaart, PayPal.. Enz.. Spijtig !!
Pluspunten
Bevestiging per mail en levering de dag na mijn bestelling. Wel bleek dat andere onderdelen op de site een lange levertijd hadden en in de Europart winkel gewoon op voorraad lagen.
VerbeterpuntenDe zoekfunctie op de site is beperkt. Bij invullen van type kreeg ik ook onderdelen voor andere merken en typen. Dat maakte de zoekfunctie eerder verwarrend dan behulpzaam.
Pluspunten
Dat ik hier na 25 jaar nog onderdelen voor mijn Kärcher aan kan komen. Mijn complimenten.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Originele Miele onderdelen de volgende dag in huis. Top.
Pluspunten
Prima website, supersnelle afhandeling.
Pluspunten
Uitstekende informatie en vlotte, correcte levering! Prima website.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.