Pluspunten
Heel handig dat je op de website kan bevestigen of de onderdeel in jouw apparaat past. Ook handige tips voor het vinden van de artikel nummer, locatie van de sticker in de koelkast / wasdrooger. Zo heb ik in één keer alle kleine gebreken in 2 koelkasten en een droger meteen opgelost!
VerbeterpuntenIk vond de zoek functie niet altijd duidelijk/ handig. Ik weet bijvoorbeeld of een beugel houder in de deur van mijn koelkast onder zoekopdrachten deur of kleine onderdelen valt.
Pluspunten
Duidelijke website, goed overzicht. En prima mails.
Pluspunten
Snelle levering binnen de aangegeven tijd. Prima prijs.
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
goede en snelle lever ijd
Verbeterpuntenzo het niet weten
Pluspunten
Nadat ik om even over 5 gebeld had bleek dat de winkel gesloten was, maar toch kreeg ik in de avond nog een mailtje met het juiste onderdeel. Ik besteld en besteld en volgende dag al in huis. Helemaal top.
VerbeterpuntenAangeven van hoe laat tot hoe laat er iemand aanwezig is die eventueel dus alsnog je vraag/ bestelling afhandelt.
Pluspunten
Levering was correct en snel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
PRIMA WERK GELEVERD
Pluspunten
Korrekte firma, produkt zoals beschreven en levering zoals afgesproken. Goede verpakking en snelle levering. Beter kan niet. Een echte aanrader. Dank U
VerbeterpuntenDoe zo voort.
Het is heel duidelijk om een onderdeel te vinden aan de hand van het typenummer maar als je dan een rubber ontvangt dat verre van identiek is aan het originele exemplaar dan vind ik dit zeer irritant. Daarbij komt dat je dan ook nog dubbele verzendkosten kwijt bent.
Pluspunten
snelle levering!
Verbeterpuntenbtw verrekening naar het buitenland aanpassen naar 0% BTW
Account aanmaken is volgens de info op de website niet verplicht . Probeer dan maar verder te komen. Werkt voor geen meter.! Schakeld steeds terug naar het ingevoerde e-mail adres
Pluspunten
Veel onderdelen te vinden via de website.
Pluspunten
dat bijna elk onderdeel te verkrijgen is.
Pluspunten
wij vonden na enig zoeken en door een vraag te stellen die zeer snel werd beantwoord hetgeen wij zochten en dat de dag nadien reeds in ons bezit was , kan het beter ? wij denken van niet hoor.
Pluspunten
Goede site heb nieuw slot gekocht voor mijn vaatwasser werd 2 dagen later geleverd. Paste perfect en de vaatwasser draait weer
Geen gekend.
Pluspunten
Zondagmiddag kwam ik erachter dat ik het nodig had. Maandag was het thuis. Onderdeel voor koelkast. Prettig.
VerbeterpuntenIk kan er zo geen bedenken.
Pluspunten
Snelle levering mooie prijs voor origineel onderdeel (tov reguliere compatibele versies)
VerbeterpuntenZaten geen moertjes en sluit+veer-ringetjes bij de verwarmingsspiraal, die moet je dan nog maar van de oude overzetten of los ergens anders kopen. Dat is jammer
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.