Pluspunten
Super snelle levertijd. En correcte onderdelen.
Pluspunten
Onderdeel van de afzuigkap besteld en het juiste product snel geleverd.
VerbeterpuntenGeen suggesties
Pluspunten
Duidelijk en overzichtelijk website. Levering was super snel en werd vanaf de betaling goed op de hoogte gehouden van de order. Dikke 10
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
correcte koolstofborstels voor wasmachine, toestel hersteld binnen 24 u West Vlaanderen, Merci.
Pluspunten
LS, ik heb contact gehad met de heer B(avg-geen volledige naam) en was bijzonder verrast met de snelle & accurate reactie. Zocht een MOF, die goed verpakt werd verstuurd volgens afspraak. Hartelijk dank B & Europart!
VerbeterpuntenNVT
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik heb een stofzuigerslang besteld. Die leek niet te passen. Ik heb hierover telefonisch contact opgenomen en werd uiterst vriendelijk te woord gestaan. Ik kreeg te horen dat er wel eens een onderdeel van de oude slang in de stofzuiger bleef zitten. Dat bleek inderdaad het geval en de slang past nu helemaal goed.
Ik had graag van te voren de exacte maten van het onderdeel gezien op de website. Nu heb ik het onderdeel ontvangen en direct geretourneerd.
Pluspunten
oke
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Super duidelijk, super snel, gewoon niets meer aan doen!
Pluspunten
Snelle levering va. Het juiste onderdeel. Ook fijn is de controle mogelijkheid op de website of het onderdeel past in jouw apparaat
Pluspunten
Goede voorraad, zeer snelle levering van juiste product
VerbeterpuntenEén onderdeel kwam gebroken aan
Pluspunten
Snelle levering en een duidelijke website en een zeer uitgebreid assortiment
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.