Handtekening nodig voor ontvangst niet meer nodig maken. Levering kan dan altijd doorgaan, thuis of niet thuis, buren of geen buren. Hartelijk dank, Groeten
Pluspunten
's Avonds half 11 besteld en de volgende dag al in huis !
Pluspunten
Ben heel blij met het nieuwe onderdeel van een oude fijne keukenmachine. Super dat het onderdeel nog leverbaar was. Fijn ook dat ik het zeer snel in huis had. De machine werkt weer perfect.
Pluspunten
Snelle levering, Juiste onderdelen,
Pluspunten
Prima web-site. Snelle levering.
Pluspunten
VerbeterpuntenOrder 13676 2xcomplete SET Puo a €8,82 Totaal incl. Post €23,44 Heb echter maar een set ontvangen. Graag nalevering zoals besteld. Nodig voor twee kasten
Pluspunten
Hier zal ik vaker onderdelen kopen. Ze hebben bijna alles.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke informatie over het aan te schaffen product en zeer snelle levering.
Pluspunten
assortiment
VerbeterpuntenAls je een product koopt op basis van je typenr moet het wel duidelijk zijn dat je product bij het type nr van het apparaat past. Anders wordt iets geleverd wat helemaal niet past. Vervolgens moet je zelf de retour kosten betalen
Pluspunten
Supersnelle levering.
Nvt
Pluspunten
Supersnelle levering!!!
Pluspunten
Het juiste artikel op een snelle manier ontvangen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Duidelijke site, en komt zijn afspraak na! snelle levering!!
VerbeterpuntenEventueel een kortingscode
Pluspunten
perfecte afhandeling
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Duidelijke website. Duidelijk afspraken: Zo ver is je bestelling, dan kun je hem verwachten. Super.
VerbeterpuntenIn vervolg zou ik niet weer wat op zaterdag bestellen aan gezien dit op zondag verwerkt word en ik geloof dat de zondag een rustdag is die God heeft ingesteld. Ik begrijp het vanuit de visie vanuit de wereld dat alles zo snel mogelijk geregeld moet worden maar probeer de zondag als rustdag te houden!
Pluspunten
duidelijke site, vlotte checkout procedure, en heel rappe levering. Meer kan een mens niet verwachten! top
Pluspunten
goed overzicht en communicatie waar te vinden tevens snelle levering en prijs / kwaiteit oke.
Pluspunten
Een eenvoudige webshop bestelling gedaan die vlot is afgehandeld en correct verstuurd. Prima verlopen alleen kan ik op basis daarvan geen mening even over de communicatie en vakmanschap.
Pluspunten
Uitstekend! Zondagmiddag om 14.00uur bested, maandag middag het juiste artikel thuis ontvangen. Indrukwekkend! Communicatie goed, website ook!
VerbeterpuntenGeen!
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.