Pluspunten
Een eenvoudige webshop bestelling gedaan die vlot is afgehandeld en correct verstuurd. Prima verlopen alleen kan ik op basis daarvan geen mening even over de communicatie en vakmanschap.
Pluspunten
Uitstekend! Zondagmiddag om 14.00uur bested, maandag middag het juiste artikel thuis ontvangen. Indrukwekkend! Communicatie goed, website ook!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
niet normaal snel top
Pluspunten
Groot assortiment en zeer snelle levering
Verzendkosten voor brievenbuspost zou wat lager kunnen
Retourzenden is duur. Bij veel bedrijven is dit gratis. Het geleverde product is te klein voor de Airfryer, maar vanwege deze kosten toch maar gehouden.
Pluspunten
allemaal heel goed. alleen jammer dat ze mijn produkt niet konden leveren, ook al stond dat op de site wel zo aangegeven. Dus 2 x retour moeten sturen....
Verbeterpuntende site en de nauwkeurigheid van de productbeschrijvingen, vooral voor welk type apparaat iets nou precies is bedoeld.
Pluspunten
Over het algemeen duidelijk, snel, vertrouwd met vakkennis.
VerbeterpuntenLevertermijn bij niet voorradige producten bewaken en bij onvolkomenheden daarin communiceren met klant
Pluspunten
Vriendelijke benadering
VerbeterpuntenOp de website staat dat het artikel na bestelling de volgende dag opgehaald kan worden in de winkel. Dit duurde bij mij 4 werkdagen. Erg onhandig wanneer je geen lader meer hebt voor je laptop.
Pluspunten
top voor de levering
Verbeterpuntenverzendkosten toch wat te hoog voor een plastiek stukje
Pluspunten
Zeer snelle levering! Geen op of aanmerkingen,gewoon in ėėn woord SUPER.
Pluspunten
heeft geen toelichting nodig
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Makkelijke site, als je een artikel naam/nummer hebt, is het onderdeel zo gevonden. Besteld en een paar dagen later in de winkel kunnen ophalen.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.