Had 2 bestellingen op 1 dag geplaatst. Deze hadden samengevoegd kunnen worden, waardoor ik dan geen extra verzendkosten had behoeven te betalen, dan wel deze zou kunnen terug ontvangen. Moet toch mogelijk zijn om bij invoering adresgegevens te zien dat er 2 bestellingen zijn die samengevoegd konden worden!
Pluspunten
Snelle correcte levering
Pluspunten
Pluspunten
Ondanks dat er veel verschillende apparaten zijn is het toch gemakkelijk om(als je het merk en typenummer weet) om de juiste onderdelen te vinden, ook al zijn het kleine onderdelen(in mijn geval dit keer beugeltjes waarop de glasplateau's van de koelkast rusten). Groot assortiment. Geeft als je het onderdeel hebt gevonden aan of het past in het apparaat.
VerbeterpuntenBij wanneer het geleverd word onder voorbehoud zetten, er werd gemeld dat het vrijdag werd geleverd, dit was zaterdag. Dit kwam waarschijnlijk niet door europart, want volgens de mail die ik heb gehad hadden zij de eerste werkdag na de bestelling het pakketje op de post gedaan, maar de post deed er een dag langer over om te bezorgen(het was tussen kerst en nieuwjaar)
Pluspunten
prima gedaan!!!!!
Pluspunten
Dat is niet nodig wat je zoekt hebben ze dus ik ben zeer te vreden met het onderdeel wat ik besteld heb bedankt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Betrouwbaar en goed geholpen. Vraag werd ook snel beantwoord bij de klantenservice.
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Pluspunten
Heel veel onderdelen, snel te vinden wat je nodig hebt en snel verstuurd, aanrader! Hiermee epileer apparaat levensduur met 4 jaar verlengd voor 28 euro. Nadat er weer 4 jaar was verstreken weer voor 28 euro precies hetzelfde kunnen kopen, Stuk goedkoper dan nieuwe van 115 euro.
Pluspunten
Géén negatieven
Verbeterpunten?
Pluspunten
Ruim assortiment en snel geleverd
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.