Pluspunten
doen gewoon wat je verwacht. Prima website, snelle levering.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit. Snelle correcte levering
Pluspunten
Gewoon top!
Pluspunten
Goede website met zoekfunktie om ieder klein onderdeeltje te vinden.
Pluspunten
Prima service om afhaallocaties te hebben i.p.v. per post af te leveren
Pluspunten
Ik ben goed en vriendelijk doorgewezen waar ik moest wezen voor een onderdeel.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke site super snel verzonden TOP
Pluspunten
De onderdelen die ik heb besteld konden makkelijk in een envelop met de reguliere post. Het is daardoor dat er extra kosten zijn voor verzending en bezorgen /milieu.
Pluspunten
Snelheid van levering en artikel informatie die erg duidelijk is
VerbeterpuntenGeen
onderdelen de juiste naam geven i.v.m. de zoekopdracht
Ik had wat moeite het juiste koolstoffilter te vinden voor onze afzuigkap. Uiteindelijk gelukt, maar mag wel iets makkelijker.
Pluspunten
Betrouwbaar, goed product, snelle levering
VerbeterpuntenNvt.
Pluspunten
Duidelijke site en goede communicatie over de levering.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Snele en goede communicatie
Pluspunten
Product op voorraad. Snelle levering. Zaterdagmiddag besteld, maandag in huis!
Pluspunten
Snellere levering Nette site
VerbeterpuntenPrijs-kwaliteitverhouding niet in balans. Er is een alternatief product/ afwijkend van het getoonde toegestuurd. Het functioneert weliswaar echter zonder vooroverleg. Dit gestuurde artikel staat bij andere aanbieders voor de helft van de prijs. Ik heb niet de moeite genomen om dit te melden aangezien het functioneert, maar tevreden ben ik niet
Pluspunten
Prima webshop, Als ik nogmaals onderdelen nodig heb, zal deze webshop me veel zoektijd besparen. Ook de woekerprijzen die handelaars vragen voor onderdelen, zijn verleden tijd ! Nice to know you.
VerbeterpuntenGOED BEZIG !
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.