Pluspunten
Gewoon door gaan.
Pluspunten
Correct part, fast delivery!
Pluspunten
Ik kon typeno :niet vinden en zij wisten precies waar deze te vinden was. Foto ervan opgestuurd en binnen 2 dagen wasmachine deurmanchet in huis. Snelle levering en kennis van zaken.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Hele snelle reactie na email, product daarna snel geleverd
Pluspunten
Vriendin iets besteld en de volgende dag in huis. Bij mij precies zo!
Pluspunten
Een zeer overzichtelijke website waar men voor een bestelling zelf de dag van de levering kan vastleggen.
Pluspunten
Vlotte en correcte levering. Prijs/prestatie klopt.
Pluspunten
Onderdeel voor m’n koffiezetapparaat werd supersnel geleverd. En is blijkbaar een beter onderdeel dan ik had. Kan weer heerlijk m’n koffie drinken iedere morgen!
Pluspunten
Part arrived much earlier than forecast. Great service. Saved buying a new appliance. My dryer is bout 20 years old and I was amazed that parts still existed for it.
Pluspunten
snelle levering. heb al meerdere keren hier onderdelen gekocht
Verbeterpuntenversimpel en versnel het gebruik van de site voor mobiel
Pluspunten
De mensen zijn heel aardig aan de telefoon
VerbeterpuntenIk bestel een adapter, maar krijg een stekkersnoer voor €22,- !!! Dezelfdes stekker kost bij jullie €5,- 5 weken gewacht op een stekker van €22,- !!! Nu moet alles weer geretourneerd en kan ik weer 5 weken gaan wachten op een adapter. Tenzij ik WEER verkeerd geholpen ben natuurlijk,....ik denk dat ik maar even naar een gewone winkel ga, ik vermoed dat dit een van de zelfzame gevallen is waarbij de winkel goedkoper en sneller is dan de webshop
Pluspunten
Bij internet bestelling,gratis afhalen op een vestiging in de buurt. Je wordt via mail netjes op de hoogte gehouden.
Pluspunten
Heb nog steeds het produkt na 1 week niet gekregen , ligt aan GLS deze kunnen willen niet verder zoeken, heb al veel en dure telefoongesprekken gevoerd,gemaild en botweg afgewimpeld, vandaag laatste poging , rijd 30 km naar GLS om opheldering , op hoop van zege
Pluspunten
Alles was positief
Pluspunten
Supersnelle levering, zondagmiddag besteld, maandagmorgen geleverd. Hoe kan het. Perfect alle orderstappen gecommuniceerd door Europart. Een aanrader.
VerbeterpuntenWat perfect is, hoef je niet te verbeteren maar moet je behouden.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.