Pluspunten
Doen wat ze zeggen
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Service, betrouwbaar en snelle levering
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Ik vind op de site snel hetgeen ik nodig had.
Pluspunten
‘S avonds om 20.30u besteld, volgende dag ook echt binnen! De rekjes van de afwasmachine lopen weer soepel.
Pluspunten
snelle afhandeling bestelling
VerbeterpuntenBij maatvoering micaplaat niet duidelijk of de maat incl. of excl. nokken was. Ik gokte goed, was excl. nokken. Bezorging verbeteren !!! Brievenbuspakje 2 dagen later dan vermeld. Ging eerst retour afzender alsof adres niet goed was. Met PostNL sticker zelfde adres ging het wel goed. Misschien spatie bij postcode tussen getallen en letters nodig?
Pluspunten
Groot assortiment van onderdelen Korte levertijd Hoog service niveau
Verbeterpunteneen filiaal in Bergen op zoom openen.
Pluspunten
Snelle levering , E-mail contact verliep prima
Pluspunten
Duidelijke website met alternatieven
Pluspunten
Besteld en andere dag in huis top!!!!!!!
De verzending liep via postnl en deze zijn twee keer niet op komen dagen en hadden gemeld dat wij niet thuis waren. Nu hebben wij een bedrijf aan huis en zijn dus met tweeën altijd thuis en we hebben niemand gezien, ook geen bonnetje of niks. We konden het pakket na drie dagen ophalen bij de Jumbo maar zijn wel onze klant kwijt. We hebben ook een klacht bij postnl neer gelegd.
Pluspunten
Het enige bedrijf die over allen stofzuig accessoires en artikelen beschikt.ben bij tal van winkels en anderen web shops geweest, hadden niet de juiste artikelen.
Pluspunten
Duidelijk en goed
Pluspunten
Duidelijke manier van onderdeel opzoeken op artikelnummer en machine merk en type.
Pluspunten
geen minpunten tegengekomen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Artikel niet voorradig Daarna een duurder artikel voor dezelfde prijs Goed geregeld
Pluspunten
Duidelijk, snel, betrouwbaar en prijsbewust. Kan niet beter voor de consument. Voor mij een 100% score.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Selectie systeem werkt niet goed. Verkeerd type onderdeel geleverd gekregen ondanks juiste opgave model en type nummer. retour en bezorg kosten, buiten mijn schuld om, wel mogen betalen. Geen onderdeel onvangen , 11 euro armer, geen oplossing.
VerbeterpuntenSelectie tool internet verbeteren, meer service aan klant bij fout
Pluspunten
Snel en probleemloos !
VerbeterpuntenNiets, gewoon zo doorgaan
Pluspunten
Het was mijn eerste bestelling bij dit bedrijf. Supersnel geleverd en netjes verpakt.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.