Pluspunten
snelle nette levering
Pluspunten
Groot assortiment en makkelijk te vinden producten.
VerbeterpuntenHelpdesk in weekend bereikbaar.
Pluspunten
Prima levering direct op voorraad producten, een juiste online voorraad indicatie en alles keurig verpakt. Snelle website browsen en zoeken.
Pluspunten
Snelle reactie op vragen via mail en ook de telefonische bereikbaarheid is goed. Duidelijke informatie. Goede service!
Pluspunten
Zeer snelle levertijd!
Pluspunten
Bestelling werd volgende dag geleverd via aangesloten winkel in Utrecht. Heldere website waarop je gemakkelijk het juiste onderdeel kunt vinden.
Pluspunten
perfecte snelle bestelling en levering
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Alle onderdelen simpel te vinden
VerbeterpuntenDimensies van de produkten aangeven
Ik ben zeer tevreden over de snelle levertijd van de door mij bestelde koolborsteltjes voor mijn wasmachine. Voor nog geen € 36,- (incl. bezorgkosten). Door de snelle levering ('s avonds rond 20.30 uur besteld en de volgende dag al voor 17.00 uur in huis) heb ik maar een dag zonder werkende wasmachine hoeven doen. In eerste instantie dacht ik dat ik een nieuwe wasmachine zou moeten kopen, maar het bleken slechts de koolborstels te zijn die totaal versleten waren en die door Europart in nog geen 24 uur geleverd konden worden en dat voor maar een schijntje van de aanschafprijs van een nieuwe wasmachine. Met de nieuwe -door Europart geleverde- koolborstels doet mijn wasmachine het weer als vanouds, waar we ontzettend blij mee zijn. Europart is voor ons dus een topbedrijf!
Pluspunten
super snelle levering !!!
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
had nog een vraag over mijn wasmachine,telefonisch goed geholpen en heb eeb tekening toe gestuurd gekregen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel, makkelijk
Verbeterpunten....
als ik het zelf niet fout opgegeven heb dan is tijdens de afhandeling mijn huisnummer verandert, 46-56, ik zag dit op tijd waardoor ik de bode kon onderscheppen en zo mijn pakketje kon scoren
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijk aan de telefoon.
VerbeterpuntenDat weet ik niet. Onze bestelling ging perfect
Pluspunten
Snelle levertijd en het stuk die ik moest hebben was niet meer voorradig bij samsung zelf maar jullie hadden het wel dus super!
VerbeterpuntenMinder vond ik dat er verzendkosten bijkwamen en ook transactiekosten, ik zou de transactiekosten dan verwerken in de prijs omdat je dit niet ziet op eender welke site, was een beetje teleurgesteld dat dit er allemaal nog bij kwam
Pluspunten
duidelijke web-site
Pluspunten
weet waar ze het over hebben
Verbeterpuntenreactie op 2e mail blijft uit helaas, weet nu niet hoe ik 2e artikel kosteloos terug kan sturen.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.