Pluspunten
in enkele minuten gevonden wat de winkel waar ik mijn product had gekocht al weken op zat te wachten. verpakking zeer schokbestendig - levering naar afhaalpunt snel geregeld
Verbeterpuntenopzoeken van specifieke onderdelen is niet altijd even makkelijk - technische tekeningen kunnen nog verbeterd worden
Pluspunten
Goeie site en super snelle levering! Top!
Pluspunten
Aardige medewerker in de winkel. Hij wist ook waar hij het over had. Goede communicatie logistiek proces.
VerbeterpuntenBedrijf, duurt te lang voor het product ter plaatse is
Pluspunten
Mijn Bestelling was voor een oud model van koffiemachine de Longhi. Deze bestelling is correct en snel afgehandeld.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
geen opmerking
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede beschrijving van product op website, eenvoudige selectie, vlotte levering op de gewenste dag!
Pluspunten
ruime keuze, goede prijs
Pluspunten
Overzichtelijje site. Snelle levering.
VerbeterpuntenMet zekerheid kunnen zeggen of een vervangend inderdeel past. Nu heb ik voor de zekerheid een vervangende pomp incl. pomphuis gekocht.
Pluspunten
Perfect geregeld. precies wat ik nodig had.
Pluspunten
Overzichtelijke website. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering/verzending.
Pluspunten
heel erg blij mee - stipt geleverd en heel goede uitleg op website om juiste onderdelen te vinden - prima echt ongelooflijk tevreden
Verbeterpuntenvoor mij geen want ik vind het prima
Pluspunten
Goed advies
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan
Pluspunten
Snelle levering, goede duidelijke website.
VerbeterpuntenIk had een bepaald type ontstekingstrafo (4-pits) besteld. Ik kreeg echter een ander type (6-pits) maar deze was ook bruikbaar. Graag had ik vooraf hierover toch geïnformeerd willen worden.
Pluspunten
Ze wisten precies wat ik nodig had. Zijn duidelijk en snel in de communicatie.
Pluspunten
Zie score
Pluspunten
Alles verliep vlot mede dankzij het initiatief om mee te denken over een oplossing van Gerrit.
VerbeterpuntenDe verzendkosten zijn niet in verhouding tot het artikel. Ik had een veertje van 1 cm nodig en moest 6 euro verzendkosten betalen. Dat kan dus echt niet. Hier moet u een alternatief voor zoeken. Niet alles hoeft verzonden te worden als een pakket.
Pluspunten
Supersnel en tot nu toe altijd hadden ze altijd in voorraad wat ik nodig had.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.