Pluspunten
Snel,kennis van producht,heel vriendelijk en goede uitleg per telefoon.
VerbeterpuntenVoor mij zo als het is perfecht
Pluspunten
Vooral snelle hulp bij onverwachte reparaties.
VerbeterpuntenOp de locatie is het lastig de auto te parkeren. Weinig plaats.
Pluspunten
Op zich prima geleverd, niets op aan te merken
VerbeterpuntenAssortiment nog iets breder (voor sommige onderdelen van de vaatwasser moest ik naar een concollega).
Pluspunten
Efficiënt.
Pluspunten
Dik tevreden
Pluspunten
Super service, heldere website met een goede zoekfunctie.
Pluspunten
Snelle levering en de producten waren in goede staat. Zondags besteld, maandag in huis, top
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snelle levering en originele onderdelen
Pluspunten
- Ik vond eenvoudig de nodige wisselstukken van een apparaat van >10 jaar oud - Duidelijke communicatie, alles gebeurt ook zoals beloofd - Correcte prijzen
Pluspunten
Ga zo door
VerbeterpuntenBetere service. Ik had iets gekocht maar he t bleek dat ze gelijmd moesten worden. Ik dus weer lijm besteld maar moest wel 2 x de verzendkosten betalen.
Pluspunten
Groot assortiment, duidelijke foto's, goedkoop, snelle levering
VerbeterpuntenMisschien nog meer info over de onderdelen (bijvoorbeeld afmetingen). Mijn type koelkast stond niet vermeld voor het betreffende onderdeel, dus op basis van de foto's "gegokt" dat het het juiste onderdeel was.
Pluspunten
het juiste onderdeel zeer snel in huis voor een redelijke prijs
Pluspunten
Prima communicatie over de voortgang van je bestelling.
Pluspunten
Erg snelle levering goede product gekregen.
Pluspunten
Alles werd supervriendelijk, correct en zonder kosten voor mij opgelost nadat ik eerst een verkeerd wisselstuk had gekregen.
NvT
Pluspunten
Zeer uitgebreid assortiment en gelijk de volgende dag geleverd. Duidelijke website om juiste onderdeel te vinden.
Pluspunten
Veel producten, vsnelle communicatie en levering van het product.
VerbeterpuntenIets meer duidelijke website, meer persoonlijkere communicatie zoals bijv. Coolblue.
Pluspunten
Gewoon perfect
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.