Pluspunten
product moest uit Italie komen en dit heeft lang geduurd. We werden steeds goed op de hoogte gehouden van de vertraging en de mogelijke leverdatum. IVM vakantie gevraagd om het product op een bepaalde datum af te leveren: prima geregeld!!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
geweldig zo snel
Pluspunten
Snelle levering, goede service, juiste product, duidelijkheid over prijs.
VerbeterpuntenDuidelijke afbeelding en bron van het product. Dit om te zien of het echt het juiste product is wat wordt gevraagd.
Pluspunten
snel en acuraat
VerbeterpuntenAangezien ze op de europese markt werken (europart) zouden ze ook de europese regelgevning voor wat betreft verleggen van BTW mogen hanteren. We betalen nu BTW die we in Portugal niet kunnen aftrekken en Europart ontvangt BTW die ze niet hoeft te declarenen.
Pluspunten
Duidelijke navigatie en productbeschrijving. Snelle levering. Duidelijke communicatie.
Pluspunten
Snelle reactie op mail.
VerbeterpuntenStoppen met PostNL. Deze liegen in de mail over hun afspraken.
Pluspunten
nvt
VerbeterpuntenDe communicatie met de klant niet optimaal, met name de omgangsvorm.
Pluspunten
Prima ervaringen
VerbeterpuntenGa zo door
Retour gratis versturen naar hetedrijf terug. Moet nu gaan betalen.. en heb dua helemaal geen kosten terug zo van me product.. slechte service. Punten een 0
Pluspunten
snel en accuraat
Pluspunten
Snelle en goede levering
Pluspunten
Snel netjes levering.
Pluspunten
Artikel was snel gevonden op website, gemakkelijk te bestellen snel geleverd.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.