Pluspunten
's avonds na 22 uur het onderdeel besteld en de dag erna in huis
Pluspunten
Zoals overeengekomen
VerbeterpuntenIk was niet helemaal zeker van het bestelde wisselstuk, omdat het nummer op mijn onderdeel niet 100% overeen kwam. (Laatste cijfers uit de reeks verschilden). Misschien ook alle mogelijke matchen meedelen? Want het past perfect!
Pluspunten
Kreeg onmiddellijk na aanvraag offerte een vraag over bouwjaar van de oven, omdat er onder hetzelfde modelnummer twee verschillende onderdelen bestaan, afhankelijk van het bouwjaar. Foto van typeplaatje opgestuurd en na 10 minuten een offerte voor het goede onderdeel gekregen. Onderdeel is binnen de geschatte tijd geleverd en het paste perfect. Kan niet beter!
Pluspunten
Snelle levering van besteld product. Europart doet wat het belooft!
Pluspunten
Besteld vrijdag avond, geleverd zaterdag morgen
VerbeterpuntenGa maar zo vereder
Pluspunten
heel veel direct leverbaar
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Alles is vanaf bestelling tot aan levering perfect geregeld .
Ik wacht tot de dag van vandaag dat ik bericht krijg dat het artikel is aangekomen in de winkel waar ik het heb laten bezorgen. Ik ben verrast met dit bericht dat ik de kwaliteit moet beoordelen terwijl ik het nog niet eens heb gekregen, dus.....En nee, mail zit niet in de SPAM mailbox, die check ik ook elke dag.
ga zo door verder geen commentaar
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Verstand van zaken en mensen achter de telefoon denken goed mee. Enorm snelle levering! Erg tevreden
Pluspunten
Keurig en zoals afgesproken gelverd
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.