Pluspunten
Veel onderdelen uit voorraad leverbaar. Heldere communicatie en snelle verzending.
VerbeterpuntenWanneer mogelijk kleinere onderdelen in brievenbus pakketje. Nu verzendkosten te hoog voor paar kleine onderdelen, bijna zelfde als prijs onderdelen.
Pluspunten
overzichtelijke website makkelijk te hanteren
Pluspunten
Alles helemaal prima.
VerbeterpuntenKan niets bedenken.
Pluspunten
Grote keuze, snelle levering
Pluspunten
Schappelijk in terugnemen onderdelen
VerbeterpuntenRetourneren onderdelen omslachtig. Rubbere onderdeel van 8cm was 44 euro wat mij inziens veel te duur is.
Pluspunten
snelheid
Verbeterpuntenhet zou helemaal perfect zijn, als er bij het onderdeel een exploded view zou zitten. met hierop de positie van het onderdeel in de machine.
Pluspunten
correcte samenerking
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle levering, groot assortiment, makkelijke procedure
Pluspunten
Erg fijn dat ik kan bestellen en het artikel kan afhalen bij mij in de buurt. Dat scheelt verzendkosten.
Pluspunten
Pluspunten
Telefonisch contact gehad omdat ik twijfelde over Aandrijfsnaar. Netjes en professioneel te woord gestaan. Goed geholpen en s middags nog een mail over het product gekregen. Perfect
VerbeterpuntenGeen, persoonlijke mening natuurlijk
Pluspunten
Alles snel geleverd, zelfs als een onderdeel niet voorradig is en je vraagt om de rest al te versturen wordt hier geen probleem van gemaakt Top.
Pluspunten
Ophaalpunt in de buurt bespaarde verzendkosten.
Pluspunten
Op basis van serienummer afzuigkap een afdek glaasje besteld. Perfect en snelle levering.
Verbeterpunten(Nog) geen.
Pluspunten
Men reageerde snel op een mail
VerbeterpuntenPakketje na 5 dagen nog steeds noet ontvangen terwijl er wordt gezegd dat dit de volgende dag in huis is
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.