Pluspunten
Geleverd volgens bestelling. Zoeken en vinden van onderdelen heel goed in het woud aan spullen. Snelle levering. Duidelijke en nagekomen mailings ivm levering.
Pluspunten
Op zondag een klein onderdeel besteld, op maandag al ontvangen. Via de mail werd ik steeds op de hoogte gehouden van de bestelorder. Helemaal tevreden!
Pluspunten
snel en deugdelijk geleverd
Pluspunten
Zondags online een onderdeeltje besteld, maandag al in huis. Top!
Pluspunten
Heel duidelijke website
Pluspunten
Product (schakelaar) besteld en netjes aangekomen in een kartonnen brievenbus doos.
VerbeterpuntenKlein minpuntje vond ik de hoge verzendkosten voor een schakelaar. Zal mede door de duurdere verpakkking en verzendwijze komen, ik was niet thuis bij bezorging dus track&trace heeft niet zoveel zin gehad er is namelijk niet getekend voor bezorging. Kleine dingen kunnen volgens mij ook gewoon per aircraft envelop, scheelt geld voor alle partijen.
Pluspunten
Onderdelen besteld en snel geleverd. Zelfs op maandag na het weekend. Top. Ook verkeerd bestelde slang voor vaatwasser geretourneerd en geld was twee dagen later weer bijgeschreven.
2 x mail ontvangen m.b.t. afleveradres, was een beetje verwarrend, waren twee verschillende adressen, laatste was correct.
Pluspunten
Al een aantal maal een onderdeel via Europart verkregen en altijd snel. Persoonlijk kan ik niets negatiefs aan deze webshop ontdekken.
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk telefonisch contact. Voor veel onderdelen van allerlei (huishoudelijke) apparaten kan je terecht bij dit bedrijf. Snelle levering, ondanks niet op voorraad. Zeer van harte aan te bevelen.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Werkt erg punktueel, gedegen informatievoorziening.
Pluspunten
Uitgebreide site, snelle levering
Pluspunten
blijkbaar hebben jullie echt alles
Pluspunten
Betrouwbaar snel en doelmatig
Pluspunten
Afspraak correct nagekomen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Het zeer grote assortiment. Kan onderdelen bestellen waarvan ik had verwacht dat ze niet (meer) te leveren waren.
Pluspunten
ik had iets verkeerd besteld, kon meteen in de winkel worden opgelost. Later iets ruilen was ook geen probleem. Enorm assortiment in de webshop, maar ook in de winkel veel aanwezig.
VerbeterpuntenWat meer reclame zal ze goed doen. Laat zien wat je hebt en wat je kunt. In andere plaatsen heb je de Handyman; die zit vaak op betere locaties, dat werkt wel.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.