Pluspunten
Zondag besteld, verwachte levering dinsdag, was maandag reeds geleverd
Pluspunten
VerbeterpuntenGeef de juiste beschrijving bij de producten
Pluspunten
Groot assortiment met duidelijke omschrijving, snelle levering.
Pluspunten
Alles ok
Pluspunten
prima service, duidelijke website en snelle levering. alles top!
Bij bestelling van artikel betreffende vriesvak deurtje, stond vermeld dat ook nieuw vergrendelplàatje noodzakelijk was, apart te bestellen. Deze bleek echter dezelfde te zijn als de reeds geinstalleerde en had dus niet besteld hoeven te worden
Pluspunten
Makkelijk juiste onderdeel voor mijn droger gevonden dankzij goede zoekfunctie. Om 21:00 besteld. Zelfde avond nog verzonden en de volgende middag de benodigde snaar in huis.
Pluspunten
eerste slang bleek lek, gebeld er werd gelijk een nieuwe slang opgestuurd.
Pluspunten
Product goed te vinden op de website en snelle levering.
Pluspunten
Zeer snelle levering en gowd product
Pluspunten
het bestelde onderdeel opgehaald in de winkel in de buurt, kreeg ook nog advies waarop te letten
Pluspunten
Veel keuze.
VerbeterpuntenMag van mij wel wat sneller geleverd worden (ruim een week). Weet alleen niet of het aan Europart ligt of aan de vervoerder!!
Pluspunten
super ervaring, we hadden een verkeerd product bestelt en ook al betaald maar 1 mailtje naar eurpart gestuurd en alles werd goed geregeld. Zaterdag bestelt maandag al geleverd. Echt super service.
Pluspunten
winkel in de buurt om je spullen op te halen en goed geholpen als je vragen hebt
Pluspunten
Supersnelle levering!
Pluspunten
Tot nu toe zeer tevreden met snelle levering
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.