Pluspunten
Met nummer apparaat eenvoudig onderdelen zoeken. Sneller geleverd als aangegeven
Pluspunten
Precies het onderdeel dat ik zocht en keurig de volgende dag geleverd. Alleen jammer dat de verzendkosten ruim 25%van het totaalbedrag waren, maar dat neem ik wel voor lief.
Pluspunten
Goede website, makkelijk vinden wat je zoekt. Snel geleverd.
Pluspunten
geen ervaring met Europart, maar tot nu toe alles prima in orde!
VerbeterpuntenIk had verwacht dat er twee bijbehorende schroefjes/boutjes bijgeleverd zouden worden. Dit is niet bepalend voor mijn indruk van Europart.
Pluspunten
snelle reactie op mail. snelle levertijd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
wat een snelle levering
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
Pluspunten
Snelle levering. Meer leverbaar dan in algemene catalogus staat.
VerbeterpuntenBeschikbaar stellen catalogus aan klanten
Pluspunten
Snelle levering, conform afspraak.
VerbeterpuntenHoge verzendkosten voor een brievenbuspakketje (€ 5,95), zeker in verhouding tot de kosten van het onderdeeltje. Geen vestiging in Amsterdam.
Pluspunten
Top! Binnen 24 uur mijn spullen in huis!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Na maanden te lopen klooien met een kapotte la in de ijskast gewoon een nieuwe besteld en probleem binnen 24 uur opgelost. Heerlijk zo'n winkel met alles en snelle service!
Verbeterpuntenwebsite mag nog wat duidelijker
Pluspunten
goede service
Pluspunten
groot aanbod, beschrijving + foto's produkten
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.