Verkoper aan de balie had totaal geen kennis van het onderdeel dat ik besteld had
Pluspunten
Geweldig! Snel geleverd, helaas onderdeel stuk.... gelijk gemaild en dezelfde dag nog een nieuw onderdeel verstuurd! Nu kan mijn wasmachine weer lekker werken :)
Pluspunten
Groot assortiment, snelle levering.
Pluspunten
Zondag middag besteld maandag middag in huis
Pluspunten
Prima levering en in mijn geval goede retour afhandeling
Pluspunten
snel, voordelig
Pluspunten
Juiste product, Prettige mogelijkheid tot gratis levering @servicepunt
VerbeterpuntenCompacter en efficiënter e-mailverkeer.
Pluspunten
Ga zo door.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Kom het artikel niet vinden en een medewerker heeft naar aanleiding van een foto het juiste artikel gevonden en doorgegeven! Super service
Vertel de waarheid over de levertijden
Pluspunten
Nadat bekend was dat het filiaal gesloten was waar de bestelling geleverd zou worden, hebben ze het kostenloos opgestuurd.
VerbeterpuntenPro actief klant benaderen als een filiaal een tijd gesloten is.
Pluspunten
snelle levering, met mails track en trace.
Betalingsbewijsmogelijkheden gratis aub
Pluspunten
Vlotte en juiste levering, goede communicatie. Heldere website: onderdelen makkelijk te vinden... èn op voorraad!
VerbeterpuntenVerzendkosten drukken, door daarvoor geschikte onderdelen in bubbelenvelop te sturen.
Pluspunten
Grewoon goed.
Pluspunten
zondags besteld en maandag al in huis.
Lagere prijs
Pluspunten
Erg klantvriendelijk aan de telefoon!
Pluspunten
Super snelle levering
VerbeterpuntenDe verzendkosten afschaffen.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.