Pluspunten
razendsnelle levering en prima kwaliteit
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering zoals vermeld op de site,goede levering,ruim assortiment,kortom vindt het een geweldige webwinkel,het onderdeel voor de wasmachine was kapot en ging onmiddellijk op zoek naarEuropart
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Prima service; als ook de levering; op te halen bij een Onderdelen Reus; weliswaar ruim 3 kwartier fietsen door de regen. Maar mijn afwasmachine loopt weer op rolletjes!
VerbeterpuntenJammer dat de Onderdelenreus weg is uit Leidschendam-Voorburg.
Pluspunten
- makkelijk besteld en betaald - snelle levering - pakketbezorging zeer duidelijk en accuraat - product is overeenkomstig verwachting
Pluspunten
makkelijk bereikbaar, ook vanuit het buitenland, betrouwbaar inkopen, merci.
Pluspunten
snel
Pluspunten
Ik zocht een onderdeel dat niet op de site stond maar wel op bestelling geleverd kon worden. Moest hierop 10 dagen wachten, maar dat was van te voren verteld. Heel voordelig en gratis afhalen! Super!
Pluspunten
TOP!
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
gewoon goed
Verbeterpuntennee
Pluspunten
snelheid van levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Produkt netjes op tijd en volgens specificatie geleverd.
Pluspunten
VerbeterpuntenBij levering van niet functionerende onderdelen alle onkosten vergoeden, ook retourzending : de fout ligt niet bij de klant.
Pluspunten
Ik had een hakmolen en hakmolenonderdelen besteld horende bij een staafmixer. Een onderdeel was niet op voorraad waardoor er gewacht zou worden met verzenden totdat alles binnen zou zijn. Dit kreeg ik pas door toen er de dag na bestelling niet geleverd werd, het bleek op de ontvangstbevestiging te staan die ik toegemaild had gekregen. Ik stuurde een mailtje aan de klantenservice van Europart dat ik toch graag de onderdelen die er wel waren zo snel mogelijk wilde hebben en ik kreeg meteen bericht terug dat ze verzonden zouden worden. De dag erop werd er al bezorgd, topservice!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
alles ok
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.