Pluspunten
Snelle reactie op vragen. Snelle levering
Verbeterpunten.
Pluspunten
Goed werkende site. Snelle levering.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als je de winkelvoorraad zou kunnen zien. Dan kun je het onderdeel direct halen i.p.v. bestellen.
Pluspunten
Onderdeel werd snel geleverd bij de door mij aangegeven Winkel
Op de website word vermeld, op Zondag voor 17.30 besteld word Maandag geleverd. DUS NIET!!!!!!
Pluspunten
Betrouwbaar.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Door mij gewenst onderdeel stond niet met typenummer in de lijst met onderdelen. Bedrijf zocht voor mij naar het onderdeel en gaf aan dat zij de juiste konden leveren. En inderdaad geleverd onderdeel paste perfect.
Pluspunten
ALTIJD SNEL, GOED EN BETROUWBAAR
Pluspunten
Deskundig advies en snelle levering.
Pluspunten
Geen opmerkingen
VerbeterpuntenDoe zo voort
Pluspunten
supersnel en keurig geleverd
Pluspunten
Ik heb bijna 6 maanden op mijn product moeten wachten.... weinig positiefs te vertellen dus!!
De website was duidelijk: "Voor 22u besteld, volgende dag in huis". Dat gedaan, toch kwam het pas een dag later aan. Geen drama, maar als je een belofte als dat niet waar kunt maken moet je het ook niet beloven.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.