Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Ik heb een o-ring besteld van ongeveeer 20 mm Die kost 2,99maar dan komt het de vezendkosten zijn standaard 5.99 en dat komt in een pakket (doos waar wel 1000 van die ringen in zouden kunnen) Misschien kunnen de verzendkosten wat naar beneden door dit soort bestellingen gewoon in een envelop te versturen.
Pluspunten
Nog géén negatieve punten!
VerbeterpuntenVolhouden!
Pluspunten
Alles klopt.
VerbeterpuntenZo doorgaan
Pluspunten
Grote voorraad, snelle levering, prima communicatie.
VerbeterpuntenPrijs voor slechts een plastic onderdeel was fors.
Pluspunten
Uitgebreid aanbod
VerbeterpuntenHoge bezorgkosten
Pluspunten
Snel geleverd en alles op voorraad. Wel beetje prijzig 50 euro voor 2 kleine onderdelen.
Pluspunten
Snelle levering, op zondag besteld en al op maandag in de bus.
Pluspunten
Veel op voorraad
VerbeterpuntenAls je de filterhouder besteld eronder een suggestie maken wat je meer bij dit artikel kunt bestellen. ( die afsluiter stond niet duidelijk vermeld dat die er niet bij zit)Zo moest ik helaas 2x bestellen en zo ook 2x verzendkosten
Verbeterpuntenhouden zo
Pluspunten
Toen het bestelde door mij werd uitgepakt, bleek de bestelde lade kapot in de doos te zitten. gemaild met de klantenservice, de volgende dag een nieuwe lade aan geleverd. perfecte service.
Pluspunten
Snelle levering. Veel keuze.
Pluspunten
Geweldig snelle levering van precies het onderdeel dat ik nodig had.
VerbeterpuntenBij het onderdeel stond niet vermeld dat het ook past op mijn Krups 5210, waardoor ik nog lang heb getwijfeld. Het paste echter wel. Handig misschien om erbij te zetten.
De verzendkosten voor zo'n klein onderdeel zijn wel erg hoog. Als het op een andere manier wordt ingepakt kan het wel goedkoper..
Pluspunten
Supersnelle levering
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.