Pluspunten
Veel op voorraad
VerbeterpuntenAls je de filterhouder besteld eronder een suggestie maken wat je meer bij dit artikel kunt bestellen. ( die afsluiter stond niet duidelijk vermeld dat die er niet bij zit)Zo moest ik helaas 2x bestellen en zo ook 2x verzendkosten
Verbeterpuntenhouden zo
Pluspunten
Toen het bestelde door mij werd uitgepakt, bleek de bestelde lade kapot in de doos te zitten. gemaild met de klantenservice, de volgende dag een nieuwe lade aan geleverd. perfecte service.
Pluspunten
Snelle levering. Veel keuze.
Pluspunten
Geweldig snelle levering van precies het onderdeel dat ik nodig had.
VerbeterpuntenBij het onderdeel stond niet vermeld dat het ook past op mijn Krups 5210, waardoor ik nog lang heb getwijfeld. Het paste echter wel. Handig misschien om erbij te zetten.
De verzendkosten voor zo'n klein onderdeel zijn wel erg hoog. Als het op een andere manier wordt ingepakt kan het wel goedkoper..
Pluspunten
Supersnelle levering
Pluspunten
Je wordt goed geholpen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Niets zo erg als je koffiemachine het niet doet omdat er een onderdeel niet functioneerd ! In het weekend besteld, de dag erna al binnen . Super bedrijf. Voor ons een vervanger voor Handyman waar wij zeker 20 km voor moeten rijden naar Bergen op Zoom.
VerbeterpuntenIk heb gegokt met het kopen van dit artikel. Gelukkig paste het maar misschien is een onderverdeling op apparaat nog beter. Het was nu erg algemeen.
Pluspunten
Betrouwbaar (internet) bedrijf
Pluspunten
Ze hebben alles.
Pluspunten
Supersnelle levering en ook retour zenden is snel en eenvoudig.
Pluspunten
Nette en snelle levering van onderdelen.
Pluspunten
Very quick delivery. I do recommend to new customers. Thanks
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.