Pluspunten
Prima internet bedrijf - bestellen ging makkelijk, regelmatig emails om de voortgang van de levering te kunnen volgen, koos voor ophalen bij een Unipart servicepoint in de buurt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super snelle levering
VerbeterpuntenIets betere zoek functie?
Pluspunten
makkelijk zoeken op de webside, geleverd volgens afspraak, verzendkosten besparing bij afhalen lokale winkel.
Pluspunten
Pluspunten
goede snelle levering volgens afspraak. alleen jammer dat ik de verkeerde koolborstels kreeg toegestuurd.
Verbeterpuntenbeter kijken of product dat geleverd word,ook hetgeen is wat er besteld is.
Pluspunten
snelle levertijd, goede info, perfecte levering
Pluspunten
Ook vragen worden snel en goed beantwoord.
Pluspunten
Ga vooral zo door
VerbeterpuntenAls je iets terug stuurt geen onkosten rekenen
Pluspunten
Goed werkende website en zeer snelle levering
ik zou niet weten, ging allemaal prima
Pluspunten
Supersnel, op zondagmiddag besteld op maandagmiddag in huis.
Pluspunten
supersnelle en nette levering volgens afspraak
Pluspunten
We zijn prima op de hoogte gehouden. Over de kennis en vakmanschap heb ik geen oordeel omdat ik online het juiste product kon bestellen Nav van merk en typenr
VerbeterpuntenZou het werkelijk niet weten
Pluspunten
snelle en goede levering! Super fijn dat we na 20 jaar nog een perfect passend onderdeel voor onze afzuigkap bij jullie konden bestellen.
VerbeterpuntenZeer tevreden
Pluspunten
snel gevonden produkt, goede website en zeer snelle levering! Klasse!
Pluspunten
Zeer goede service en info.
Pluspunten
Nog niet echt een mening. voorlopig wel tevreden
Verbeterpuntenn.v.t.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.