Pluspunten
alles
Pluspunten
Super snelle levering, duidelijke site
Pluspunten
gratis afhalen in winkel
Pluspunten
Snelle levering, goed product. Duidelijk op de website aangegeven bij welke machines de producten passen.
Pluspunten
Geweldige snelle levertijd, uitstekend advies n.a.v. vraag over benodigde onderdeel.
Pluspunten
duidelijk of je de onderdelen voor het goede apparaat besteld. snelle levering
Pluspunten
snelheid van bezorgen + duidelijke site
Verbeterpuntenprijs concurerender maken na dat ik de bestelling geplaatst had kwam ik er achter dat ik ongeveer 25% te veel had betaald voor het geleverde onderdeel zelfde onderdeel stond op Fiyo.nl volgende bestelling zal daar dan ook geplaatst worden
Pluspunten
Snelle reatie en bezorging
VerbeterpuntenWebsite niet te gemakkelijk
Pluspunten
Onderdeel voor een koelkast goed te vinden op de site, snelle levering op een afhaalpunt. Ik werd goed geïnformeerd over de voortgang per email vanaf bestelling.
VerbeterpuntenNee!
Pluspunten
Levertijd en beschrijving van de producten online
VerbeterpuntenWe ontvingen een beschadigd onderdeel (trommelrib waarvan alle klemmen ontbraken). Gelieve de kwaliteit te controleren voor verzending.
Pluspunten
Ga door met dit bedrijf, dan kunnen heel veel mensen hier gebruik van maken. zeker van betrouwbaarheid,!!
VerbeterpuntenMocht het erg druk zijn in Uw winkels, daar is alle begrip voor, maar neem U wel even de telefoon op, en laat weten dat U met een klant bezig ben, maar staat wel even de beller te woord, dit komt altijd wat prettiger over. wachten moeten we overal !!
Pluspunten
Zeer snel geleverd!
Pluspunten
Het onderdeel wat ik nodig had van Siemens konden ze mij meteen leveren. Ze wisten ook meteen wat ik nodig had, terwijl Siemens dat niet wist en me het verkeerde artikel wilde leveren
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering, onderdelen makkelijk te vinden
VerbeterpuntenWat goedkopere onderdelen (als deze bestaan) voor oudere apperaten.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.