5.99 of weet ik veel hoeveel de verzendkosten zouden zijn voor een ***lig lampje van nog geen 5 euro. Kom op zeg. Dit had makkelijk goedkoper verzonden kunnen worden. Brievenbus pakket maybe... Geef me in ieder geval een keuze.
Pluspunten
Heel veel onderdelen voorradig, zelfs voor onze overjarige droogtrommel.
Pluspunten
Fout boj PostNL, dkoor hen heel snel recht gezet
Pluspunten
Duidelijk website. Veel keus aan onderdelen. Snelle levering.
geen
Pluspunten
- Super snelle levering - Na levering defect product direct opgelost door nieuwe levering - zeer klantvriendelijke klantenservice
VerbeterpuntenAbsoluut geen opmerkingen!
Pluspunten
Ben erg goed en netjes geholpen in de winkel in Den Bosch
VerbeterpuntenVond het erg jammer, dat ik niet kon gratis afhalen bij de Europart winkel in Den Bosch, of op een andere plaats in mijn woonplaats
Pluspunten
duidelijke website, volgende dag in huis
Pluspunten
geen, werd gewoon geleverd zoals het hoort.
VerbeterpuntenGeen, er ging niets mis.
Pluspunten
Zondag bestellen is maandag in huis. Kunnen andere e-commerce bedrijf nog een voorbeeld aan nemen! Oftewel razendsnel!
Pluspunten
Duidelijke aanwijzingen voor installatie van onderdelen.
Pluspunten
lekker snel
Verbeterpuntenniets op aan te merken
Pluspunten
Super snelle levering
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Duidelijke site, hulpstukken snel te vinden!
Pluspunten
Waanzinnig snelle en complete levering....nog niet eerder zoiets meegemaakt. Zelfs als je op Zondag via de site besteld, Maandag 08:00 in de bus
Pluspunten
Groot assortiment en snelle levering
VerbeterpuntenFoto's/ omschrijving van de producten
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.