Pluspunten
Prima bedrijf denk ik, 1e ervaring. Binnen 2 dagen onderdelen in de winkel opgehaald.
Pluspunten
Voorraad en levertijd overeengekomen. Juiste informatie.
Pluspunten
snel geleverd
Pluspunten
Een verkeerde zending werd snel gecorrigeerd.
Pluspunten
Na een foutje bij het bestellen prima opgelost onderdeel alsnog snel geleverd. Ondanks de wasdroger al 9 jaar oud is gewoon een originele onderdeel leverbaar
Pluspunten
Maandag besteld en dinsdag in huis
VerbeterpuntenGewoon zo door blijven gaan en niets veranderen .
Pluspunten
Snellere levering dan toegezegd!
Pluspunten
Nooit eerder contact gehad maar door de duidelijke website het onderdeel direct kunnen vinden en bestellen.
Pluspunten
Als je eenmaal weet wat je nodig hebt is het een prima bedrijf
VerbeterpuntenDe website zelf. Het onderdeel was niet beschreven voor mijn afzuigkap maar het was wel het goede onderdeel.
Pluspunten
Besteld via internet snelle service levering wanneer ze zeggen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed geholpen
Pluspunten
Razendsnelle levering juiste onderdelen
Pluspunten
Ruim assortiment
Pluspunten
Via tlfn. Heel goed
Pluspunten
alle punten geweldig
geen
De verzendkosten bij de bestelling van boven €50 moet wel gratis. Dat vinden we.
Pluspunten
Had zelf een fout gemaakt met het afleveradres pakket ging retour. Telefonisch contact gehad met europart geen probleem had de volgende dag alsnog mijn pakket. Super service.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.