Pluspunten
Snelle levering. Door brievenbusverzending in de kerstperiode twee dagen later bezorgd dan gepland, maar dat is niet aan Europart te verwijten. Ook heel handig dat bij het bestelde item op de website staat beschreven hoe het onderdeel gemonteerd moet worden.
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke website, had zo gevonden wat ik nodig had.
Pluspunten
Bestelde product zelfs eerder kunnen leveren.
Ik vind wel dat je wel heel veel mails krijg over de levering , namelijk 6 stuks,
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenDuidelijkheid bij eerste invoer van artikel op de site.. Had mijn type nummer van stofzuiger ingevoerd....krijg de daarbij behorende artikelen, blijkt naderhand dat in de omschrijving staat dat het artikel niet voor mijn stofzuiger geschikt is..
Pluspunten
Snelle levering en na een mailtje achter de bestelling aan, deze aangepast.
VerbeterpuntenHad wel een mailtje verwacht waarin wordt aangegeven dat de teveel betaling retour wordt gestort. Wel heel vlot retour bedrag ontvangen.
Pluspunten
Snelle levering en enige bedrijf dat de onderdelen voor mijn 20 jaar oude afzuigkap nog kon leveren.
Pluspunten
Ik vond voor mijn bestelling van een specifieke accu, slechts één bedrijf aan een redelijke prijs : Europart. Zal ik zeker aanraden aan iedereen. Bovendien zeer snel geleverd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vriendelijk, hulpzaam, vakkundig.
VerbeterpuntenHou maar zo.
Pluspunten
snelle service ; goede follow up per email; afhalen in winkel prima met zeer duidelijke admin afhandeling (iets te veel)
Verbeterpuntenzeer duidelijke admin afhandeling (iets te veel)
Pluspunten
Snelle en correcte leveting
Pluspunten
Een verkeerd besteld onderdeel werd direct teruggenomen, met de belofte dat betaling teruggestort zou worden. Juiste onderdeel was binnen een dag aanwezig en door mij afgehaald. Zeer goed geregeld!!!
VerbeterpuntenZou ik niet weten
Pluspunten
Correcte levering ben zeer tevreden
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Levert snel!
Pluspunten
Alle info beschikbaar op duidelijke website.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.