Pluspunten
Levering volgende dag al verricht.
Pluspunten
Wat beloofd wordt wordt ook nagekomen.
VerbeterpuntenGeen. Is de eerste keer dat ik gebruik van heb gemaakt
Pluspunten
- Duidelijke uitleg over de geboden produkten. - Ruime keuze. - Levering zoals vermeld, binnen 24 uur. Perfect!
VerbeterpuntenDoe zo voort!
Pluspunten
zeer snelle levering
Pluspunten
Levering van origineel onderdeel volgens afspraak
Geen, prima zo
Pluspunten
Zeer goede communicatie , het stuk wat ik nodig had was niet op stock medewerker heeft het mij gezegd . Stuk wordt besteld in Italie , zou 12 dagen duren zei ze na 9 dagen had ik het stuk thuis geleverd . Top bedrijf !!!!
Pluspunten
Super geholpen naar het zoeken van het juiste onderdeel en snel geleverd..
VerbeterpuntenGa zo door en klantenservice is erg vriendelijk!
Pluspunten
Betrouwbare informatie en afspraak werd nagekomen.
VerbeterpuntenQua communicatie een beetje overdreven, vijf mails voor relatief kleine bestelling.
Pluspunten
Alles helemaal prima, correcte onderdelen en alles volgens afspraak.
VerbeterpuntenGeen, zo zouden alle webshops moeten werken.
Pluspunten
duidelijke communicatie
Verbeterpuntenik zou nu niets weten
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke communicatie over het leverproces. Meerdere keren besteld.
Pluspunten
Correcte en snelle levering, artikelen makkelijk te vinden.
VerbeterpuntenMomenteel geen
hanteer voor onderdelen als de simpele plastic plaatjes die ik heb gekocht normale prijzen! € 9,75 per stuk voor een plastic kapje wat inkoop waarschijnlijk € 0,10 kost vind ik wel erg veel. en dan ook nog € 5,00 voor verzend en handelingskosten? Ik heb het gekocht, maar vind de prijs kwaliteit verhouding echt zoek.
Misschien een kleine tekening meesturen op welke manier dit onderdeel gemonteerd moet worden. Dit item stond niet in de gebruiksaanwijzing van Siemens op internet.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.