Pluspunten
Snelheid, groot assortiment
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke webpagina, snelle levering
Pluspunten
Europart doet wat het belooft: een goed produkt per ommegaande leveren, en via diverse mailtjes de voortgang van de levering communiceren.
Verbeterpunten~
Pluspunten
Duidelijke foto's en omschrijving van het onderdeel. Goede communicatie en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen op dit moment.
Pluspunten
Voortreffelijke professionele opstelling en service !!!
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie
Pluspunten
Snelle reacties
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede informatie,top
Pluspunten
snelle levering!!
Geen, orderbevestiging, bericht van afsturen e.d. , alles is ok
Pluspunten
Duidelijke website, kenteken invullen en direct de juiste artikelen die beschikbaar zijn.
Pluspunten
Zeer snelle levering met veel updates over de status van de bestelling: factuur, track&trace.
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Ik zocht de juiste module voor mijn Whirlpool droger. Op de site werd al aangegeven dat de module die ik dacht te moeten hebben niet de juiste was. Aangegeven wat ik zocht en voor welk type droger ik een module zocht waarna ik een mail kreeg met een verwijzing naar het juiste onderdeel. Top Daarna besteld en de volgende dag in huis. Ik ben zeer tevreden en zal zeker gelijk naar Europarts gaan wanneer ik iets nodig hebt dat zij kunnen leveren.
Pluspunten
Heb de bestelling telefonischveranderd, geeft vaak problemen, niet bij europart. Afspraken keurig nagekomen. Dik tevreden.
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.