Pluspunten
Pluspunten
Goede informatie, en snelle levering.
Pluspunten
Erg snelle levering en geen gedoe.
Als een product als geschikt voor uw apparaat wordt aangemerkt, en dit blijkt niet zo te zijn, wees dan coulant! Als de klantenservice wordt geraadpleegd, krijg je een kort door de bocht antwoord "wij zijn geen monteurs en hebben geen technische dienst.Dit is nu de tweede keer dat ik mijn onderdeel moet terug sturen. kost mij geld terwijl ik misleid wordt door fout advies. Klaar met dit bedrijf!
Pluspunten
Ik had een vraagje over een onderdeel en werd direct beantwoord.
Na bestelling gelijk een bevestigingsmailtje sturen, nu kreeg ik dit pas nadat de bestelling in behandeling was genomen
Pluspunten
Snelle levering na online bestelling.
Ik heb een flessenrek uit een IKEA koelkast besteld en ontvangen. Opmerkelijk ontbrak de metalen beugel. Gelukkig had ik de oude nog bewaard. Maar het zou wel op de website moeten worden vermeld dat het met of zonder metalen beugel is.
Pluspunten
snelle levertijd en je wordt op de hoogte gehouden van de status van je bestelling
Verbeterpuntenverbeter het zoeken op de website, is soms lastig door het grote aanbod. Biedt de mogelijkheid de bestelling af te halen bij afhaalpunt PostNl
Pluspunten
Overzichtelijke website, goede prijzen en snelle levering. Aanrader!
Pluspunten
Top! Snelle, correcte informatie en levering
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.