Bestelhistorie en bestelstatus zichtbaar maken.
zag ze later bij een andere web winkel heel veel goedkoper, dus door zoeken loon.
Pluspunten
Er was duidelijk in de internet omschrijving. Hoe het onderdeel eruit zou zien . En het vervangt prima het oude onderdeel. Voor viertientjes doet mijn vaatwasser het weer goed. Kan de komende jaren wer vooruit.
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Snelle reactie op mijn vragen en deskundig advies met een snelle levertijd
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering, Duidelijke website
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snelle levering van het onderdeel. Is het voorradig dan is het snel geleverd
Pluspunten
Na telefonische informatie uitstekend geholpen
Pluspunten
Dat je het zonder verzendkosten bij een winkel kan laten afleveren. Ruime keuze, ook onderdelen te vinden voor de wat oudere apparaten.
VerbeterpuntenAls je het thuis wilt laten bezorgen wordt hier 5,95 voor gevraagd, het onderdeel wat ik had besteld past in een simpele envelop, dan zijn de kosten te hoog. De grotere pakketten snap ik, maar brievenbuspost is echt goedkoper.
Pluspunten
Web Side makkelijk
VerbeterpuntenBij ophalen in winkel niet in een dag geleverd kan beter
Pluspunten
Snelle levering, veel keuze.
VerbeterpuntenWas even zoeken naar het gezochte onderdeel.
Pluspunten
VerbeterpuntenDe website zou een update kunnen gebruiken
Pluspunten
Lekker snel geleverd en het juiste advies ,
Pluspunten
Snelle levertijd
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.