Pluspunten
Volgende keer nergens anders dan europart .een topper
Pluspunten
Snelle uitlevering van het originele onderdeel
Pluspunten
Ik werd zeer correct te woord gestaan en kreeg de tijd om e.e.a. op te zoeken. Het artikel was vervolgens snel gevonden.
VerbeterpuntenIk heb ongevraagd een vervangend artikel gekregen, terwijl ik liever het origineel had ontvangen.
Pluspunten
Goed en aardig geholpen
Pluspunten
eventjes mailen/bestellen en zeer snel het bestelde in huis
Pluspunten
Bestellen, betalen, de dag erop geleverd - juiste producten, juist adres, veilig geleverd. Perfect
ik zou het niet weten
Pluspunten
De sproeiarm van onze vaatwasser was stuk, gegoogled en zo op de site van Europart gekomen. Duidelijke site en snelle levertijd!
had geen bevestigingsmail ontvangen van de bestelling. Heb zelf s middags gemaild en daar ook niets op gehoord. De volgende dag wel mail met bevestiging van levering en daarna keurig netjes de doos met artikelen uitgeleverd gekregen
Pluspunten
Eerste kennismaking . Na 22.00 u bestelling gedaan maar tóch de volgende dag geleverd ! Top
Pluspunten
Snel, grote voorraad, correcte behandeling. Koop er graag.
Pluspunten
Snelle en juiste levering
Verbeterpunten13,50 euro voor een kookplaatknop is erg veel!
Pluspunten
GEwoon alles klopt. De artikelen zijn gemakkelijk te vinden, de levertijd i sfantastisch, de prijs is correct.
Pluspunten
info op de website is duidelijk en pakje snel en netjes geleverd.
Pluspunten
Duidelijke site en een zeer breed assortiment .
VerbeterpuntenHet pakketje werd gewoon voor de deur gelegd zonder aan te bellen terwijl we thuis aan het wachten waren. Rare manier van bezorgen.
Pluspunten
Snel en correcte levertijd!
VerbeterpuntenTot op heden geen.
Foto van het onderdeel kwam niet overeen met het geleverde deel, kan misschien voor verwarring zorgen. Wat niet bij het geval was maar dat is me wel op gevallen
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.