Pluspunten
Uitstekend geholpen bij zoeken naar het produkt
Pluspunten
Werd erg snel gereageerd op een vraag die ik via de site had gesteld. Product werd vervolgens snel geleverd. Het was echter niet de oplossing voor mijn probleem en heb het daarom retour gezonden. Keurige communicatie hierover en mijn geld werd netjes en tijdig teruggestort. Zeer tevreden over de service.
Pluspunten
Eigenlijke geen positieve punten, maar een noodzakelijk kwaad. Je betaalt 75 euro voor een stukje plastic, dat moet dienen als een diepvrieslade. Geen enkele uitleg waarom dat zo duur moet zijn.
VerbeterpuntenNormale prijzen hanteren en niet doen aan uitbuiting omdat je monopoly hebt
Pluspunten
Duidelijk en de juiste informatie Zeer tevreden
Pluspunten
Prima levering en snel. Niets mis mee.
Verpakking veel te groot voor dit kleine onderdeel. Kan ook in een enveloppe en kan dan tegen posttarief bezorgd worden. Prijs van onderdeel is belachelijk hoog, maar mogelijk heeft dit met de prijs van de leverancier te maken.
Niet blijven emailen voor een beoordeling op Kiyoh...... en geen mogelijkheid om je af te melden voor de email.
Pluspunten
goede site,snelle levering
Pluspunten
No nonsens bedrijf; levert volgens info op site
Pluspunten
gewoon goed
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle service, denken mee over problemen, grOOt assortiment.
VerbeterpuntenDe winkel in Krimpen gaat om vijf uur dicht, met de files die kant op rond dat tijdstip kan ik dan niet onderweg naar huis even iets ophalen.
Pluspunten
De mogelijkheid om hulp te vragen bij het zoeken naar een onderdeel heb ik als zeer positief ervaren en dat de levering nog sneller was dan voorspeld was ook erg fijn. Ik heb dit bedrijf opgeslagen bij mijn adressen.
Verbeterpuntenniet dat ik weet
Pluspunten
Snelle levering, en duidelijke uitgebreide communicatie betreffende order status en levering..
Pluspunten
VerbeterpuntenBetalen voor verzendkosten en dan ook weer voor retourneren en dan lange tijd wachten tot geld is teruggestort
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.