Pluspunten
Alle producten zijn supersnel te vinden op type nummer van de fabrikant en de volgende dag al in huis. Dud uitstekende services
Pluspunten
Dit bedrijf kan wel leveren wat anderen niet kunnen of willen
VerbeterpuntenNvt.
Pluspunten
Snel en voordelig. De website geeft goede voorlichting.
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Het benodigde produkt kun je gemakkelijk zoeken en vinden Duidelijk uitleg over de kosten en verzending Snelle levering
Pluspunten
Goed en snel
Pluspunten
Correcte levering
Wat gegevens over het product (bijv. aansluitschema) zou mooi zijn.
Pluspunten
Duidelijke site, makkelijk bestellen, snelle levering. Goede informatie over het verloop van de bestelling.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Pluspunten
very fast delivery, neat check out process in the web shop.
Verbeterpuntennone
Pluspunten
Correcte behandeling en direct informatie over het artikel. Direct offerte geleverd met een link.
Pluspunten
Zeer snelle levering. Enorm aanbod.
VerbeterpuntenZoekfunctie site. Moest door een zeer grote lijst typenummers om de juiste te vinden (niet op nummer). Via de optie offerte uiteindelijk het juiste product aangeboden gekregen.
Pluspunten
Makkelijke site, snel bestellen en een hele snelle levering....super!
Pluspunten
:-):-)
Pluspunten
Mooie site en goed te doorzoeken. Bij twijfel krijg je netjes hulp. In mijn geval bij afhalen op een afhaalpunt , goed advies gekregen.
Pluspunten
kan nog geen oordeel geven eerste contact
Verbeterpuntenna 1 bestelling alles positief
Pluspunten
De " Zoek" functie voor reserve onderdelen werkt goed, je checkt het met het type nr van je apparaat thuis , werkt goed
Pluspunten
Weet waar ze over praten Denken mee Snelle levering !
Pluspunten
Moet ik nog ervaren aangezien ik vermoedelijk een defecte thermostaat heb ontvangen of een verkeerde. Dit laatste is weliswaar vreemd omdat ik dit op art.nr heb gecheckt.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.