Pluspunten
Levert eerder dan afgesproken, dat verrast de klant !!
Pluspunten
Snel en efficient.
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit van produkt
Pluspunten
Alles uitstekend geregeld en de levertijd was nog sneller dan op de website aangekondigd. Prima afgiftepunt in het centrum van Arnhem.
VerbeterpuntenAlles prima!
Pluspunten
Vlotte afhandeling en supersnelle levering
Pluspunten
Ik moest een handgreep hebben voor mijn koelkast. Simpel op artikelnummer te zoeken (is zeker niet het jongste modelletje, bouwjaar richting 2002) . Eenvoudig gevonden, meteen een suggestie voor een goed passend, niet origineel, handgreepje die je zou kunnen overwegen. Daarna volgens de toezegging op de site op tijd geleverd. Kortom, een tevreden klant. Daarom overal 10 neergezet (muv kennis en vakmanschap, dan kon ik niet beoordelen.)
Pluspunten
vandaag besteld, morgen in huis is heel erg fijn. Ook de track en trace.
Pluspunten
Alles perfect
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vervangend onderdeel voor oud type koelkast bleek nog leverbaar
VerbeterpuntenMogelijk zou meer hulp bij zoeken onderdeel kunnen worden geboden.
Pluspunten
Helemaal goed gegaan en lekker snel. Ik had het per ongeluk 2 x overgemaakt. Na een telefoontje hierover, is het teveel betaalde na een paar dagen weer naar mij teruggestort.
VerbeterpuntenGing prima.
Pluspunten
snelle levering en duidelijke informatie
Pluspunten
Super snelle reactie Super snelle levering Super scherpe prijzen
Transportkosten aan de hoge kant
Pluspunten
Alles super
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel duidelijk en betrouwbaar.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.