Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering
Pluspunten
Nou in een word gewoon heel goed Bedrijf zal zeker terug komen hier als ik Weer wat nodig heb
Pluspunten
Pluspunten
Heldere communicatie, snelle levering en goede kwaliteit!
Pluspunten
Goede en duidelijke productomschrijving op de website. Product was snel en netjes verpakt geleverd.
Pluspunten
vriendelijk
Pluspunten
direct chat contact en daarna telefoon contact. prima geholpen . zonder problemen de leverancier van het desbetreffende apparaat gebeld en goed geadviseerd
Verbeterpuntengeen
Foto van onderdeel op internet kwam niet overeen met mijn eigen onderdeel niet had er niets aan heb het in een winkel afgegeven en daar als nog het goede onderdeel gekocht dus onderdeel 2.5 keer betaald incl bezorgkosten.
Pluspunten
Ze hebben altijd wat je zoekt
Pluspunten
Veel artikelen tegen een goede prijs en snelle levering binnen 1 dag heb je de artikelen.
Verbeterpuntenlagere verzendkosten of boven een X bedrag geen verzendkosten. De invul vlakken van deze website zijn vrijwel niet te zien graag beter kaderen met zwart. Nu moet je met de muis zoeken waar het veld van je emailadres is.
Pluspunten
Snel telefonisch contact voor advies, zonder lange wachttijden.
We hadden een nieuwe diepvrielade nodig, deze besteld voor € 50, vonden wij nogal een prijs. Tot onze verbazing kregen we een lade zonder voorgrond, moest apart besteld worden, nogmaals 40 euro plus verzend kosten. Belachelijk.
Pluspunten
Goede snelle communicatie
VerbeterpuntenBij de eerste offerte-aanvraag foto's meesturen.
Pluspunten
Op zondag een setje batterijen besteld voor een lage prijs. Kon ik op dinsdag in de winkel afhalen, dus geen verzendkosten. Prima geregeld !
VerbeterpuntenZou het niet weten.
Pluspunten
Duidelijk, kan goed volgen hoever het met mijn bestelling is.
VerbeterpuntenNiet tegengekomen
Pluspunten
Snelle betrouwbare levering.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.