Pluspunten
Correct advies en juist product
VerbeterpuntenHet gaat om het principe... maar het is de eerste keer dat ik via een webwinkel een toeslag moet betalen omdat ik betaal met een bankkaart. Verreken dat ineens in de algemene kost dan valt het niet op dat jullie dat allemaal apart aanrekenen
Pluspunten
Groot assortiment
Pluspunten
Duidelijke site
Pluspunten
Volgende dag geleverd zoals beloofd
VerbeterpuntenEigenlijk een goede ervaring, 1 luxe opmerking: het liefst had ik het product ochtends al gehad, nu kreeg ik de melding om 3/4u dat ik op kom haken.
Pluspunten
Behulpzaam
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Pluspunten
Alle onderdelen passen. Snelle levering
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Heel snel volgens afspraak geleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle levertijd, originele onderdelen
Verbeterpuntenbij dit artikel klopte de informatie op de site niet (het onderdeel paste niet, terwijl Europart zegt van wel)
Pluspunten
Ik liet het pakje bij de winkel bezorgen. Er was duidelijk aangegeven wanneer de winkel open was. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzending. Vriendelijk personeel.
Pluspunten
Goede reacties op vragen
VerbeterpuntenLevertijd in de winkel duurt langer als thuis leveren. Dit wordt niet gemeld op de website.
Pluspunten
Alles perfect gelopen
VerbeterpuntenHeb ik geen
Pluspunten
De winkel zelf me perfect geholpen waardoor ik de volgende dag toch verder kon met de reparatie van mijn wasmachine.
VerbeterpuntenVoor 22.00 uur besteld, ook de volgende dag op het afhaalpunt aanwezig en niet pas 3 dagen later!!
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.