Pluspunten
makkelijk te bestellen en snelle levering
Verbeterpuntenbij deze bestelling geen.
Pluspunten
Zonder veel moeite het juiste onderdeel kunnen vinden voor een wasmachine van 14 jaar oud.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Alles is keurig afgewerkt en gecommuniceerd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Verbeterpuntenik bestelde voor mijn krups blender 2 afdichtringen op type van het toestel,helaas bij aankomst stelde ik vast dat deze niet exact dezelfde waren...dus wel een beetje teleurgesteld...door de lage kostprijs en de de weinig tijd dat ik heb nog niet toe gekomen om de moeite te doen deze te herbestellen....
Pluspunten
Ze hadden het onderdeel dat ik zocht.
Pluspunten
goede contacten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vriendelijk en deskundig geholpen, En niet geheel onbelangrijk , het juiste onderdeel. (Had al 2 x een verkeerde ontvangen bij 2 andere bedrijven.)
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Doen wat er op site staat! Is ook een heel duidelijke site met veel uitleg.Ben héél tevreden...Kom je in België niet tegen....
Pluspunten
Goed product. Makkelijk uit te zoeken op de site of het onderdeel dat wij nodig hadden voor de koelkast passend was. Type stond goed vermeld. Binnen 24 uur binnen. Betaalbaar. Onderdeel past perfect en in goede staat binnengekregen. Hartstikke bedankt. Erg tevreden.
VerbeterpuntenGeen. Prima service en overzichtelijke site. Geen mooie site maar zeer gebruiksvriendelijk en laagdrempelig. Ook meteen terug te zien dat jullie betrouwbaar zijn.
Pluspunten
meeste onderdelen zijn er wel te vinden
Verbeterpuntenonderdelen mogen wel iets goedkoper zijn
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.