Pluspunten
Goede telefonische informatie
Pluspunten
Zeer vakkundig personeel. Zeer handig als je een PDF bestandje toevoegen met het juiste onderdeelnummer erbij vermeld hierdoor wisten wij zeker om welk onderdeel het ging. Zeer vlotte levering, compliment voor de uitleg en levertijd, een voorbeeld voor velen ondernemers op dit gebied.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Makkelijk via internet en duidelijk
Pluspunten
Goede site, snel
VerbeterpuntenEnveloppe post hoeft geen 5,95 te kosten!
Pluspunten
Snelle levering. Door foto onderdeel te sturen was alles meteen duidelijk voor hen.
Pluspunten
Wij waren erg blij datEuropart het kleine ringetje voor onze koffiemachine heeft, zodat we weer van heerlijkkoffieschuim kunnen genieten. Snel geleverd ook nog.
Pluspunten
Prima geregeld
VerbeterpuntenMisschien een handleiding voor installatie van de onderdelen.
Pluspunten
Zondag aan het einde van de middag een verwarming element voor onze droger besteld, maandag voor de middag al in huis, super snel. Top. Zal hier zeker weer bestellen als ik een onderdeel wil vervangen.
Pluspunten
Eenvoudig de spullen te vinden die je moet hebben,betrouwbaar en snel geleverd. Top!
Pluspunten
Pluspunten
Nee
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
alles makkelijk te vinden op de website
Verbeterpuntenzelfde als amazon. Andere kochten/bekeken ook producten als etc, i.v.m. zijn aankoop. technische specificaties van onderdelen(bijvoorbeeld van sensoren) ik heb mijn nodige gegevens van YouTube gehaald heeft u geen catalogus digitaal dat kon heel wat oplossen?
Pluspunten
VerbeterpuntenHet enige jammere is dat ik 5,95 verzendkosten moest betalen voor iets wat ook in een envelopje past.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Verbeterpuntente hoge verzendkosten voor kleine onderdelen. Op die manier verdubbelt de aankoopprijs
Pluspunten
Ik heb een diepvrieslade voor een incourant model gekocht. Uitstekend geholpen door Europart, juiste artikel geleverd (op voorhand een plaatje van het apparaat verzonden). Nergens anders leverbaar, bij Europart wel! Top!
Pluspunten
product kwam sneller dan was aangegeven, prettige communicatie met know-how van de medewerkers
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Voldoende info op de website. Online betalen.
VerbeterpuntenDe levertijd duurde langer dan verwacht. Op 4 juli om 10u 30 zouden mijn artikelen bij GLS Hognoul zijn ingeladen, maar de artikelen zijn pas 6 juli aangekomen. Na meermaals telefonisch contact met GLS. Ik begrijp ook dat er altijd vertraging kan zijn, maar een drietal dagen vind ik wel lang. Dit heeft waarschijnlijk niets te maken met jullie, maar met GLS. Als dit vaker gebeurt zou ik eens nagaan wat er misloopt. Betaling: spijtig van de transactiekosten.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.