Geen bericht ontvangen van de winkel in Den haag. Zelf maar na 4 dagen gaan bellen met de winkel. Ik vond de behandeling van de winkeleigenaar niet echt vriendelijk en professioneel.
Pluspunten
Zeer snelle Levering
Pluspunten
Europarts leverd snel en is betrouwbaar
Pluspunten
Wederom een supersnelle levering. Thanks
VerbeterpuntenNog niet gevonden, alles gaat gewoon goed
Pluspunten
Zelfs onderdelen voor een stof-/waterzuiger van 25 jaar oud nog de onderdelen leverbaar. Hardstikke mooi !!
VerbeterpuntenNiet te bedenken.
Pluspunten
Snelle reactie na email
Pluspunten
zie eerdere mail aan bedrijf zelf
Pluspunten
Snel en goede (mail)communicatie
Pluspunten
Product werd snel geleverd, ik kreeg keurig een mail dat het in de winkel was gearriveerd.
Pluspunten
Het gezochte onderdeel snel gevonden en snel geleverd. Voldoende informatie over het aflevermoment.
VerbeterpuntenIk kan me niet herinneren dat ik een mail ontvangen heb dat het pakket klaarligt bij het pakketpunt. Wel een mail dat het pakket onderweg is. Ik moest zelf even nakijken via de track&trace link. Dit zou fijn zijn.
Pluspunten
Duidelijk en snel !
Pluspunten
Snel af te halen in winkel bespaart de verzendkosten
Pluspunten
Grote en uitgebreide voorraad.
Pluspunten
snel leveren
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Europart deed niet moeilijk en stuurde mij een vervangend product toe nadat ik had aangegeven dat het geleverde product niet werkte.
Pluspunten
Ik heb al vaker bij dit bedrijf besteld en het is zoals altijd, gewoon prima. Duidelijke site en snelle levering!
Pluspunten
accessoires op maat; duidelijk ter herkennen op de website (foto, type nr. etc)
Verbeterpuntenvoor mij afdoende; bosch site verwijzen naar accessoires die anderen - zij niet meer - leveren (op hun site volstrekt onvindbaar)
Pluspunten
Betrouwbaar en snelle levertijd
VerbeterpuntenDe zoekmachine kan wat verbeteringen gebruiken ik wist het fabrieks artikelnummer, maar kwam toch moeilijk bij het onderdeel ( via een omweg toch gelukt )
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.