Pluspunten
Snel en adequate levering.
VerbeterpuntenCompleter beschrijving zoals diameter, omtrek, LxBxH, of bijvoorbeeld diameter van een bepaald gat.
Pluspunten
Ik kon goed via invoer van mijn gegevens op de juiste onderdelen komen.ik heb deur relais wasmachine besteld en met juiste invoer op mijn gewenste resultaat gekomen.
Pluspunten
snelle levering afhalen op servicepunt breed assortiment
Pluspunten
komen afspraken ook na!
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Prima verpakt en afgeleverd
VerbeterpuntenGeen verzendkosten rekenen bijvoorbeeld boven een bepaald bedrag.
Pluspunten
Snelle levertijd is TOP!
Pluspunten
Pluspunten
Wordt duidelijk geïnformeerd over je bestelling en war deze zich bevindt
VerbeterpuntenIk zou het niet weten.......
Pluspunten
Eerste keer besteld, netjes afgehandeld.
Pluspunten
Veel onderdelen, ook van oudere machines. Prima informatie toen het wat langer duurde om het te leveren, met mogelijkheid om de order kosteloos te annuleren. Zeer tevreden.
Pluspunten
gewoon dik in orde
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Juiste informatie over onderdeel: bleek inderdaad precies te passen op het betreffende apparaat.
VerbeterpuntenLeveringstermijn stond op 4 weken maar in werkelijkheid was het onderdeel de volgende dag geleverd. Dit is nadelig voor het bedrijf zelf, omdat ik bijna een andere website gekozen had. Door het snelle antwoord op mijn E-mail koos ik toch voor dit bedrijf.
Pluspunten
Werkelijk alles is te vinden.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.