Pluspunten
Artikel besteld, werd verzonden op de beloofde tijd en is op de beloofde tijd in goede staat ontvangen. Wat zou er verbeterd moeten worden? Prima!
Pluspunten
Het juiste product snel geleverd
VerbeterpuntenGeen, ik ben zeer tevreden.
Pluspunten
Besteld en in huis
Pluspunten
Ongelooflijk; Binnen drie dagen het artikel binnen gekregen. Besteld in Nederland en bezorgd in Frankrijk. Uit en thuis binnen 3 dagen TOPPIE !!!!!
Verbeterpuntengewoon zo doorgaan.
Pluspunten
Snelle en goede levering
VerbeterpuntenDure producten
Pluspunten
Snelle levering Netjes verpakt
VerbeterpuntenPrijzig
Pluspunten
Supersnelle service 22.00uur besteld volgende dag 9.15uur in huis. (pompje van wasmachine)
Pluspunten
Het stuk dat ik nodig had was niet meer leverbaar maar ze stelden mij een alternatief voor, nu is mijn droogkast terug als nieuw
Pluspunten
Goede en snelle levering
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
snelle service, duidelijke site geen bezorgkosten bij ophalen in winkel
Pluspunten
zeer goed ge gaan
Alles goed en super snel. Jammer dat het Siemens onderdeel daar 3euro!!! goedkoper is. Eigen schuld had ik maar beter moeten kijken, eerst kijken dan doen.
Pluspunten
Vrijdags per mail besteld en zaterdags kunnen afhalen bij Hoolwerf in Amsterdam Noord
Pluspunten
Alles is supersnel geleverd en een super vlotte afhandeling. Echt top!!!
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.