Pluspunten
Plaatsen bestelling verloopt goed, zo ook de bevestiging en betaling
VerbeterpuntenLevering kan beter. Er werd geen e-mail bericht gestuurd op het moment dat de bestelling bij de winkel in Alblasserdam was aangekomen. Zelf contact opgenomen om te informeren of bestelling binnen was. Dit kan beter.
Pluspunten
Dat je kan zoeken via het typenummer van je apparaat.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en goeie omschrijving
Pluspunten
Goede site, met verwijzing op het originele onderdeel naar een goed alternatief, zelfs goedkoper. Vlotte kostenloze levering naar een afhaalwinkel.
bij aanschaf vrieslade voor 50 euro stond niet vermeld dat handvat er niet bij zat; toen wij meldde dat dit handig zou zijn op de website te vermelden, werd hier niet op ingegaan "er staat toch een plaatje bij, dan kan je zien hoe het eruit ziet" Handvat kon bijbesteld worden voor 15 euro, plus opnieuw verzendkosten!!
Pluspunten
Perfecte en snelle levering van het door mij gevraagde onderdeel. Geweldig dat de reparatie mij slechts enkele euro' s koste. Leverancier vroeg € 100! Dank dus.
VerbeterpuntenGa zo door!!!!!
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke website waarop het juiste onderdeel gevonden kan worden. Onderdelen na ontvangst direct gemonteerd en goed werkend.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Het artikel is ook in de winkel op te halen. Dat bespaart verzendkosten
VerbeterpuntenMiele W697 bestaat volgens Europart niet.? Miele W697 W697 bestaat volgens Europart wel ? anderen bedrijven die dezelfde onderdelenlijst hanteren kennen de W697 wel. bijvoorbeeld bij onderdelenshop.nl
Pluspunten
Gewoon snel en goed
Pluspunten
Supersnelle levering
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.